SVI MUŠKARCI JELENE KARLEUŠE: Opasni momci, biznismeni i fudbaleri, a jedan se posebno ISTAKAO! (FOTO)
Jelena Karleuša, Foto: Instagram

LJUBAVNE PRIČE

SVI MUŠKARCI JELENE KARLEUŠE: Opasni momci, biznismeni i fudbaleri, a jedan se posebno ISTAKAO! (FOTO)

Jelenine ljubavne priče bile su bajkovite i tragične.

Objavljeno: 17:26h

Jelena Karleuša jedna je od najkontroverznijih pevačica na srpskoj estradnoj sceni. Svojim ponašanjem, izjavama i nastupima dobila je nadimak "mala od skandala" na osnovu njene istoimene pesme. Karleuša važi za osobu koja nema dlake na jeziku i često dolazi u sukobe.

1 / 10 Foto: Instagram/karleusastar

Karleuša je od početka karijere privlačila veliku medijsku pažnju, a najzanimljivije su bile njene ljubavne veze sa poznatim muškarcima. Jelenino srce su uglavnom osvajali biznismeni, a potpunu sreću pronašla je sa fudbalerom.

Ovo su svi muškarci Jelene Karleuše:

1. Zoran Davidović Ćanda

Karleuša se 1999. godine bila u vezi sa biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom. Međutim, ova Jelenina ljubavna priča nije se lepo završila. 23. marta 2000. godine, Davidović je ubijen i to prilikom povratka sa sahrane novosadskog biznismena Branislava Lainovića Dugog.

Zoran Davidović Ćanda, Jelena Karleuša
foto: Privatna arhiva/Kurir

Jelena je posle njegove smrti napravila malu pauzu u karijeri, da bi se 2001. godine vratila na scenu albumom "Ludača", na kom se nalazi i jedna balada posvećena Ćandi.

2. Bojan Karić

Kada je 2002. godine snimila album za "BK Sound" Jelena je otpočela romansu s jednim od naslednika bogate imperije Bojanom Karićem.

Venčali su se u septembru 2004. godine, ali nakon nepunih pet meseci braka i razveli. Spekuliše se da je razvod usledio jer par nije imao zajedničko potomstvo.

Bojan Karić
foto: printscreen

Neki kažu da je Jelena prevarila Bojana sa telohraniteljem, dok je ona tvrdila da se radi o nameštaljki čiji je cilj bio da joj uništi brak.

3. Vladan Marić

Nakon razvoda od Bojana, Karleuša je bila u vezi sa kontroverznim biznismenom Vladanom Marićem koji se ranije zabavljao sa hrvatskom staretom Nives Celzijus i voditeljkom Sandrom Drašković.

Ova ljubavna priča započeta je kada su se Karleuša i Marić upoznali na jahti "Peršing" kojom su plovili u užem krugu prijatelja.

Svojevremeno se pričalo da Marić želi da oženi JK i da sa njom ima decu, ali od te priče nije bilo ništa.

4. Duško Tošić

Pevačica je 2007. godine upoznala 7 godina mlađeg fudbalera Duška Tošića. Duško ju je slagao za godine i rekao da ima 26, a ne 20.

Jelena i Duško imaju dve ćerke Atinu i Niku.

1 / 4 Foto: Ana Paunković

Početak njihove ljubavne priče ispričan mnogo puta do sada. Činjenica da je Duško ispunio dečačke snove kada je prvi put poljubio Karleušu dovoljno govori sama za sebe

- Prava je lavica, ali u mom zagrljaju maca koja prede - govorio je tada Tošić za Gloria magazin. Iz svake njegove reči moglo se naslutiti da je bivši fudbaler lud za atraktivnom pevačicom.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Instagram printscreen

Podsetimo, brak Jelene Karleuše i Duška Tošića više od mesec dana glavna je tema u domaćim medijima.

Međutim, uprkos činjenici da se o svom odnosu ne oglašavaju, poslednja objava Jelene Karleuše krije nagoveštaj da su ipak uspeli da pronađu zajednički jezik.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/duskotosic/karleusastar

Naime, Jelena je za Dan zaljubljenih dobila, malo je reći buket ruža, jer su crvene ruže doslovno preplavile njen dom. Sa širokim osmehom na licu, ona je pozirala u moru cveća, a mnogi su u ovom poklonu prepoznali džentlmenski gest Duška Tošića.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.