NOVAKOVA MAJKA OTKRILA TAJNU: Da li je ovo razlog velikog uspeha srpskog tenisera, od tad je nepobediv! (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

mnogo mu je značilo

NOVAKOVA MAJKA OTKRILA TAJNU: Da li je ovo razlog velikog uspeha srpskog tenisera, od tad je nepobediv! (VIDEO)

Kaže da se od tog momenta jednostavno sve promenilo na drugu stranu i da je Novak dobio neku dodatnu dozu inspiracije da prebrodi sve poteškoće i probleme

Objavljeno: 22:12h

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković tokom tekuće sedmice doživeo je neprijatan poraz od Jiržija Veselog u okviru četvrtfinala turnira u Dubaiju, što je bilo ujedno njegovo prvo takmičenje u tekućoj kalendarskoj godini.

Iako je bio postavljen za prvog nosioca, naš igrač nije mogao da dođe do trofeja na povratničkom nastupu posle svega što mu se u januaru desilo u Australiji.

U međuvremenu se za ruski Sputnjik oglasila njegova majka Dijana, koja je gostovala u emisiji "Dok anđeli spavaju". Između svih ostalih tema, dotakla se i Novakove posete patrijarhu Pavlu, za koju kaže da je možda bila od presudnog značaja za njegovu čitavu karijeru.

Kaže da se od tog momenta jednostavno sve promenilo na drugu stranu i da je Novak dobio neku dodatnu dozu inspiracije da prebrodi sve poteškoće i probleme.

- To je bio momenat, možda čak i prekretnica u njegovoj karijeri. Jednostavno se desilo da smo mogli da odemo kod našeg pokojnog patrijarha dok je bio u bolnici na VMA. Patrijarh je sedeo u fotelji u nekom blaženom polusnu, gde ga je đakon koji je bio sa njim, a doneli smo mu monografiju sa posvetom, Novakovu monografiju iz 2008. godine, kada je osvojio Australijan open svoj prvi Grend slem, objašnjavao i rekao "Došao je da ga blagosloviš". U jednom momentu on je otvorio oči, ja sam tada videla da su to nebesko-plave oči. Samo je podigao ruku i blagosiljao Novaka - rekla je Dijana za Sputnjik.

U videu su se mogle videti i fotografije Novakove posete patrijarhu, koje su same po sebi bile veoma emotivne i na kojima se zaista moglo videti kako Đoković u mirnom položaju stoji dok ga sveštenik blagosilja.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.