GOGINI RODITELJI PROTIV NJENE ODLUKE DA SE RAZVEDE: "U familiji se niko nije razveo!"
Goga Sekulić, Foto: Espreso

emotivna ispovest

GOGINI RODITELJI PROTIV NJENE ODLUKE DA SE RAZVEDE: "U familiji se niko nije razveo!"

Pevačica ističe da su suprug i ona zajedno odlučili da se rastanu, iako joj neće biti lako samoj, nije htela da napravi grešku i ostane u braku samo zbog deteta.

Objavljeno:

Goga Sekulić šokirala je javnost informacijom da se razvodi od sportiste Uroša Domanovića nakon šest godina braka, a sada je otkrila detalje njihovog rastanka.

Goga Sekulić, Uroš Domanović
foto: STORY/LUKA ŠARAC

Pevačica je za „Blic“ rekla da su Uroš i ona ostali u prijateljskim odnosima, te da će se truditi da svom sinu budu najbolji roditelji. Veći teret je pao na Gogu, koja sada živi sama sa malim Vasilijem u Beogradu, i priznaje da će joj biti teško kao samohranoj majci.

– Treća osoba ne postoji. Doneli smo takvu odluku. Težina i obaveze koje su pale na mene su bile jače. Kada su bila zimovanja i letovanja ja sam bila ta koja je vodila dete da oni budu zajedno. Hteli smo da izbegnemo tenzije i različita razmišljanja. Ostaćemo prijatelji i bićemo najbolji roditelji svom sinu – započela je Goga, kojoj neće biti lako da sama odgaja dete.

1 / 8 Foto: STORY/LUKA ŠARAC

– Iskreno teško je biti samohrana majka, koliko god suprug učestvovao, a majka živi sama sa detetom, jeste teško. Svaka čast svim ženama – rekla je pevačica i kaže da je plan da ostanu u Beogradu.

– Ovde smo prvenstveno da bi dete lepo naučilo maternji jezik, posle će sam odlučiti da li želi možda u inostranstvu da se školuje. Podigla sam kredit u švajcarcima za stan i pre nekoliko godina sam isplatila sve. Odlučila sam da ga prodam i kupim veći, u kojem ćemo Vasilije i ja živeti. Vasilije ima od oca stan, meni je lakše da živim u svom. Trenutno smo iznajmili jedan, dok ne nađemo nešto lepo – istakla je Goga, koja ne namerava više da diže kredit.

Goga Sekulić
foto: Promo

Sin joj ide u vrtić, a kada ona ima bitne obaveze, čuvaju ga baka i deka, dadilje je izbegavala.

– Sada kada je malo porastao čuvaju ga moji roditelji, ne ostavljam ga da bih išla da šetam po gradu, nego samo kada je nešto bitno. Pogrešno je da roditelji ostaju zajedno zbog deteta. Deca sve slušaju i vrište posle u školama, kada rano počnu da piju i puše, to su sve problemi iz kuće. Bolje je dobar razvod, nego loš brak. Znam za neke koji za medije žive zajedno, a ni nisu zajedno, ako je njima lepo, a ne verujem, meni je još lepše – rekla je pevačica.

Njeni roditelji su teško prihvatili ćerkin razvod, jer kako Goga tvrdi, u njihovoj familiji se niko do sada nije odlučio na taj korak.

– Moji roditelji su negde protiv toga, to je brak starog kova. U mojoj familiji se niko nije razveo i nisu neke pristalice toga. Mom tati nisu jasne te situacije kako dođe to toga – rekla je pevačica, te dodaje da nije izgubila veru u ljubav.

– Ne mogu još uvek da pričam na tu temu da li bih se ponovo udala, rano je. Zanima me dete i posao. U ljubav uvek verujem, takav sam tip – zaključila je Goga.

Goga Sekulić
foto: Sonja Spasić

Nova pesma je naslućivala rastanak

Goga je najavila spot za novu pesmu koja se zove „Anamneza“, koju je napisala Marina Tucaković pre dve i po godine, a zvuči kao da ju je pevačica nedavno snimila.

– Mnogo mi je drago zbog toga što je Marina radila ovu pesmu, hvala joj, biće veliki hit. Očekujem mnogo! Spot će biti drugačiji, imaćemo scene u bioskopu. Deo teksta ide ovako: „Pukla mi je čaša, pukla veza, to je moja nova anamneza. Ponovo je ova slatka dama, u bioskopu noćas sama“ – rekla je pevačica, te je dodala da je Marina tada nešto naslućivala:

– Izgleda da jeste, tada mi je bilo slatko, a sada mi je... Totalno se pesma sada promenila, rekla sam da će biti ženska himna, a sada mi se svašta izdešavalo, pada mi onako malo...

Bonus video:

52:54

SCENIRANJE 13.06.2021. GOGA SEKULIĆ 2.DEO

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.