Šok! RAZVODI SE GOGA SEKULIĆ!
Goga Sekulić, Uroš Domanović, Foto: Instagram printscreen

otkud to!?

Šok! RAZVODI SE GOGA SEKULIĆ!

Pevačica pre 6 meseci ostavila muža Uroša

Objavljeno:

Goga Sekulić se razvodi, saznaje Kurir. Pevačica je nedavno podnela zahtev za sporazumni razvod braka od Uroša Domanovića, sa kojim je provela šest godina, tokom kojih su dobili sina.

Goga Sekulić, Uroš Domanović
foto: STORY/LUKA ŠARAC

Njih dvoje su se rastali još pre šest meseci, ali su tek sada pokrenuli u proces sudske rastave. Izvor upućen u odnos pevačice i svetskog prvaka u điju-đicu otkriva da njih dvoje već dve godine ne žive zajedno zbog poslovnih obaveza, te da su upravo razdvojenost i daljina uticale da njihov odnos zahladni.

1 / 6 Foto: STORY/LUKA ŠARAC

- Nakon venčanja Goga i Uroš su živeli u Cirihu, gde on ima sportsku akademiju. Bilo im je savršeno, a pevačica je redovno dolazila u Beograd zbog poslovnih obaveza, gde je boravila i po mesec dana, što njenom mužu nije smetalo. S druge strane, on nije voleo da se pojavljuje u javnosti i smetalo mu je kada bi se njegova fotografija pojavila u medijima. Nije želeo da bude deo estrade. Gogi je bilo teško da balansira, ali nekako je uspevala da razgraniči posao i privatnost - otkriva izvor i dodaje da su se prvi problemi javili na početku pandemije koronavirusa, pre dve godine. Goga se tada sa sinom preselila u Beograd, a Uroš je ostao u Cirihu.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.