JEDINA U PORODICI RAZVEDENA! Goga muku muči sa svojim OCEM, on ne može da shvati KAKO JE DOŠLO DO OVOGA!
Goga i Uroš sa sinom, Foto: instagramscreen

OVO NISTE ZNALI

JEDINA U PORODICI RAZVEDENA! Goga muku muči sa svojim OCEM, on ne može da shvati KAKO JE DOŠLO DO OVOGA!

Pevačica je bila iskrena!

Objavljeno: 23:15h

Popularna pevačica Goga Sekulić prvi put se pojavila u javnosti nakon vesti da se razvodi od sportiste Uroša Domanovića sa kojim ima sina Vasilija Andreja.

Goga je blistala u glamuroznoj kombinaciji, kaputu, beretki sa zlatnim detaljima, a otvoreno je govorila o razlogu razvoda od Uroša.

1 / 2 Foto: Espreso

- Treća osoba ne postoji, prosto smo mi doneli takvu odluku. Sin i ja smo morali da dođemo u Beograd, on je ostao u Cirihu i prosto ta neka težina koja je pala na mene i te obaveze, bila je jača od mene. opet je Urošu teško samom u Cirihu. Napravili smo neki dogovor i kompromis da ostanemo prijatelji i budemo najbolji roditelji na svetu - rekla je Goga za Telegraf .

- Kod nas je to sve tako spontano, s obzirom na o da smo se tako viđali i bili na relaciji Cirih-Beograd, onda kada su bila zimovanja, letovanja, ja sam ta koja je vodila dete da oni budu zajedno. S obirom sa smo bili 6 godina zajedno, negde je već bilo funkcionisanje, da ne kažem, kao familija, možda glupo zvuči. Da bi izbegli te neke tenzije, neka različita razmišljanja, a oboje moramo da se dogovoramo za dete, razveli smo se - rekla je pevačica.

Pevačica je navela da joj nije lako zbog toga što joj je otac Crnogorac i što je ona skoro jedina u porodici razvedena.

1 / 9 Foto: Instagram printscreen

- Iskreno, moji roditelji su negde protiv toga, to su brakovi starog kova koji traju 50 godina. U našoj familiji, sa moje strane, skoro niko se nije razveo i negde oni, nisu neke pristalice. Moj tata je ostao takav da njemu nisu jasne neke stvari, kako ljudi mogu da fođu do takve stituacije, osim ako, ne daj Bože, neko nekoga maltretira i zlostavlja - rekla je Goga i dodala:

- Rekla sam: "Tata, takva je situacija, moraš to da prihvatiš, i moraš da prihvatiš to da ti ćerka i unu budu srećni". Uroš je ostao u dobrim odnosima sa mojim roditeljima, oni su se slabo i viđali, kada su bila neka porodična slavlja i okupljanja, jer on je slabo dolazio u Beograd - rekla je pevačica.

Inače, pevačica je najavila veliki povratak na javnu scenu sa svojom novom pesmom "Anamneza", za koju sada snima spot.

Bonus video:

52:54

SCENIRANJE 13.06.2021. GOGA SEKULIĆ 2.DEO

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.