PRAĆNUO SE ŠARANČIĆ! SE*SI VIDEO OBNAŽENE MOKRE KARLEUŠE: Najjači ADUT u PRVOM PLANU, jezik dodatno POTPALIO MAŠTU!
Jelena, Foto: Instagram/karleusastar

bomba!

PRAĆNUO SE ŠARANČIĆ! SE*SI VIDEO OBNAŽENE MOKRE KARLEUŠE: Najjači ADUT u PRVOM PLANU, jezik dodatno POTPALIO MAŠTU!

Pevačica ponovo zapalila mreže!

Objavljeno: 22:55h

Vreli video Jelena Karleuša oduševio je pobornike društvenih mreža.

1 / 6 Foto: Instagram/karleusastar

JK je još jednom pokazala svoje izvajano telo, a mnogi su komentarisali da je jedna od najzgodnijih žena koju su videli.

Pevačica je objavila video na svom Instagram profilu kojem je sve "zagrejala" kadrovima u minijaturnom crnom bikiniju. I to na samoj ivici bazena.

Jelena je pozirala u minijaturnom bikiniju, a u ovoj pozi je njena zategnuta pozadina potpuno došla do izražaja, te su joj pratioci pisali da je najzgodnija na estradi.

"Savršena si", "Naravno, bomba", "Balkanska Amazonka", Neću moći da zaspim", Najzgodnija na estradi", "Još jedna dominacija", glasili su neko od mnogobrojnih komentara.

1 / 7 Foto: Instagram

Podsetimo, pop zveda Jelena Karleuša u najbrutalnijem izdanju u proteklom periodu i podsetila je sve zašto za nju kažu da je "najjača riba na estradi".

Navikli smo da diva svakodnevno oduševljava naciju svojim hot snimcima i fotografijama ali kada se sve sabere i oduzme svaki na svoj način je provokatvan i žestok.

Prečesto prevaziđe i samu sebe da nas sve nekada ostavi bez teksta što stajlinzima što golotinjom sa kojom ističe svoje brutalno telo.

Karleuša je nedavno u jedan video, koji nije za osobe ispod 18 godina, "spojila" provokativna izdanja, a pojedine kadrove je morala i sama da cenzuriše.

Jelena je u video ubacila momente sa nastupa, u oskudnim i unikarnim kostimima koji ističu njenu figuru, ali i kadrove dok dok u njima pleše, a u prvom planu je njena bombastična zadnjica.

Za manje od sat vremena, Karleušin vido pogledalo je više od 10.000 ljudi, a sve su raspametili kadrovi koji se teško mogu opisati rečima, već se moraju dobro i pažljivo pogledati.

"Divlja mačka", "Zna se ko je najbolja riba na estradi", "Brutalno izgledaš", "Ludilo mozga", "Pažljivo, nije za one sa osetljivim srcem", "Gori Instagram", "Božanstvena si", "Fantastično izgledaš", "Ovaj snimak vredi milione", "Nemaš konkurenciju", neki su od komentara.

Bonus video:

00:15

Karleuša uskočila u BAZEN u šljokičastom kombinezonu, a grudi prekrila samo SLOVIMA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.