MISLILA DA ĆE JOJ SE DUŠA PRETVORITI U OLUPINU, A ONDA JE DOŠAO ON: Sa OVIM MUŠKARCEM je Karleuša prebrodila RAZVOD
Foto: Dragan Kadić

Ćelav, visok, markantan!

MISLILA DA ĆE JOJ SE DUŠA PRETVORITI U OLUPINU, A ONDA JE DOŠAO ON: Sa OVIM MUŠKARCEM je Karleuša prebrodila RAZVOD

Dečko Jelene Karleuše izlečio slomljeno srce

Objavljeno: 23:58h

Kada je kao grom iz vedra neba odjeknula vest o razvodu Jelene Karleuše, mnogi su se pitali ko će zalečiti slomljeno srce atraktivne pevačice.

1 / 7 Foto: Printscreen Prva

Ona je poput svake žene prvo odlučila da promeni frizuru, a onda je stigao i on, novi dečko Jelene Karleuše, o kome je domaća javnost malo znala.

- Divno je što se to uvek dešava. Ispada da je dovoljno učiniti nešto s kosom da bi se čitav život preokrenuo. Moj slučaj je još jedan primer tog fenomena. Splet okolnosti je bio takav da izgleda kao da je moj "Merlin Monro look" stvorio novog dečka. Bilo je to u trenutku kad sam verovala da mi se duša pretvorila u emotivnu olupinu. Imala sam ludu sreću – priznala je tada Jelena za Gloriju.

Jelena Karleuša
foto: © ATA Images

Tadašnji dečko Jelene Karleuše bio je misteriozni biznismen Vladan Marić, a kako je otpočela njihova ljubavna priča nakon razvoda od Bojana Karića, Jelena je otkrila u intervjuu za pomenuti list:

- Upoznao nas je Darko Kostić u Budvi. Osim što je do bola lep i zgodan, Vlada me je osvojio senzibilnošću, finim manirima i zaštitničkim stavom. Ali, nije mu bilo lako da me dobije. Lavovski se borio za moju naklonost - bila je iskrena tada pevačica.

Podsetimo, pevačica Jelena Karleuša i Bojan, sin Slavice i Sretena Karića venčali su se 23. septembra 2004. godine. Na večnu ljubav pred Bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, da bi potom u "Vili Jelena" sklopili i građanski brak, posle čega je usledilo svadbeno veselje. Međutim, brak se raspao već u martu 2005. godine.

Bojan Karić
foto: printscreen

Inače, razloge razvoda u medijima oni nisu komentarisali, ali se zato Danijela Karić, ćerka Hafe i Dragomira Karića, osvrnula na brak svog brata od strica i popularne pevačice i prisetila se kako je on okončan.

– Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje – istakla je Danijela svojevremeno u razgovoru za Informer i naglasila da u njihovoj porodici svako ima pravo na svoje mišljenje.

Karleuša je već godinama u braku sa fudbalerom Duškom Tošićem za koga se udala nakon razvoda od Bojana Karića. Par je godinama pod lupom javnosti ali su oni uspešno odolevaju svim preprekama očuvajući svoju porodicu na okupu. Iz njihove ljubavi dobili su dve ćerkice, a nedavno je Duško iznenadio svoju dragu za dan zaljubljenih. Na priče koje kruže u medijima se ne obaziru, niti da ju izjave već su potpuno fokusirani na svoje karijere i decu. Jelena sa nastupima a Duško u menadžerskom poslu sa fudbalerima.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.