ŠTA SE DEŠAVA SA SEVERINOM KOJIĆ?!
Foto: printscreen

ZAINTRIGIRALA

ŠTA SE DEŠAVA SA SEVERINOM KOJIĆ?!

"Kako izgledaš za svoje godine, neverovatno", "Premršava si, fali ti malo sala na određenim mestima", "Kakva bomba, ovo nije realno uopšte", glasili su samo neki od komentara ispod fotografije.

Objavljeno: 12:09h

Pevačica Severina Kojić aktivna je na svojim društvenim nalozima, gde često objavljuje svoje fotografije i uspomene, a poslednjom objavom je oduševila svoje pratioce.

Inače, Kojićeva bi uskoro trebala da napuni jubilarnih 50 godina, ali ona svojim idealnim izgledom, vitkom figurom i negovanim licem vešto i uspešno prkosi toj brojci, što dokazuje i poslednji vreli kadar u kupaćem kostimu.

1 / 6 Foto: J. M. S./ATAImages

Ona je tom prilikom istakla istrenirano telo, trbušnjake i duge noge, tako da je jasno da i te kako vodi računa o svom izgledu, što dokazuju i mnogobrojni pozitivni komentari i komplimenti na račun istog.

Međutim, umnogome prednjače komentari u kojima se konstatuje da je pevačica znatno smršala, dok neki komentarišu da nikada bolje i svežije nije izgledala.

"Kako izgledaš za svoje godine, neverovatno", "Premršava si, fali ti malo sala na određenim mestima", "Kakva bomba, ovo nije realno uopšte", glasili su samo neki od komentara ispod fotografije, koju je zabeležila Severinina prijateljica Sonja, koju je tagovala.

Podsetimo, Severina i njen, sada već bivši, suprug Igor Kojić definitivno su stavili tačku na svoj brak, nakon brojih pokazatelja da između njih dvoje odavno više nešto ne štima.

Severina
foto: Instagram

Bonus video:

00:08

PESMA POSVEĆENA BIVŠOJ ŽENI? Severina konačno priznala RAZVOD, a Igor Kojić objavio snimak koji je ZAINTRIGIRAO SVE! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.