SEVERINA BEŽI OD PROŠLOSTI PA NAPRAVILA ŠOK POTEZ: Izbrisala BITNU STVAR koju su mnogi VOLELI i to sve zbog Igora!
Seve i Igor, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, DRAGANA UDOVIČIĆ

da li je moguće?

SEVERINA BEŽI OD PROŠLOSTI PA NAPRAVILA ŠOK POTEZ: Izbrisala BITNU STVAR koju su mnogi VOLELI i to sve zbog Igora!

Pevačica po svemu sudeći pokušava da se potpuno odrekne svoje prošlosti

Objavljeno:

Pevačica Severina Vučković 2019. godine objavila pesmu "Kuma" za čiju ekranizaciju je koristila snimke sa venčanja nje i bivšeg supruga Igora Kojića.

Međutim, kako se par prošle godine razveo, pevačica po svemu sudeći pokušava da se potpuno odrekne svoje prošlosti, pa je "sporan" video na svom Jutjub kanalu praktično sakrila.

Igor Kojić, Severina Kojić
foto: Printscreen Instagram

Ona je iskoristila opciju "unlisted" na ovoj platformi, te nije potpuno izbrisala snimak na kom pleše i ljubi se na romantičnom venčanju sa bivšim suprugom, ali ga u pretrazi nije moguće naći.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen

Pošto su mediji objaviljivali tada njen spot, nije ga nemoguće naći, ali ako ste "guglali" ovih dana "Kumu", mogli ste da naiđete samo na spot iz studija, piše Kurir.

Ono što je zanimljivo, jeste da se u tom spotu prepoznaje ljubav koju su Seve i Igor gajili jedan prema drugom, pa se u kadrovima pojavljuju njihovi poljupci, razmenjivanje nežnosti i ples.

Severina Kojić, Igor Kojić
foto: Printscreen Instagram

Takođe, pevačica se u jednom od momenata pojavljuje i sa bivšim svekrom Draganom Kojićem Kebom, dok folker danas ne želi ni ime u medijima da joj spomene.

Kada je objavila pesmu "Kuma", Vučkovićeva je bila puna utisaka, pa je svoj tadašnji album komentarisala sa puno ljubavi, rekavši da joj je na albumu svaka pesma hit, ali da joj je favorit "Kuma". To više definitivno nije slučaj, s obzirom na to da je pevačica imala buran razvod sa Igorom, o kome se on nijednom nije oglasio u javnosti.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.