PRŠTE NIKAD BRUTALNIJE KAZNE U ZADRUZI: Evo šta se desilo nakon POŽARA i napada na PRODUKCIJU!
Foto: Printscreen/youtube

šok

PRŠTE NIKAD BRUTALNIJE KAZNE U ZADRUZI: Evo šta se desilo nakon POŽARA i napada na PRODUKCIJU!

- Isto kao sa ovim čašama što je razbijao, sigurno je stigla kazna - rekla je Dalila

Objavljeno:

Dalila Dragojević i Filip Car su par po kojem će se pamtiti peta sezona "Zadruge". Bez obzira što većina gledalaca ne podržava njihovo ponašanje, a još manje način na koji su uleteli u vezu, njihov odnos se sa pažnjom prati. Oni su toga svesni, pa su razgovarajući na sofi otkrili i neke tajne produkcije.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- To su ljudi koji nemaju pokriće da bi sedeli u rijalitiju. Ja prva da sam producent i da si nula i sediš mi tu deset meseci. Tvojim honorarima mogu da platim svaku kaznu za RRA - otkrila je Dalila.

- Šta je RRA? - pitao je Car.

- To je organizacija koja vodi glavnu reč kada su u pitanju tuče, nasilje, droge i druge stvari koje ne smeju da se izgovaraju na televiziji sa nacionalmom frenkvencijom zbog čega, kada se to desi i prikaže, dolazi kazna televiziji Pink. Za fizičko nasilje, vređanje na nacionalnoj osnovi, stiže kazna i to rigorozna kazna. Takođe, kad se neko kasapi, unakazi, sve to plaća televizija - otkrila je Dalila.

Potom je Dalila spomenula i svog muža Dejana.

- Isto kao sa ovim čašama što je razbijao, sigurno je stigla kazna - rekla je Dalila.

- Ne verujem - rekao je Car.

- Kako ne. Sigurno je stigla kazna. javno kaspaljenje na televiziji, znaš šta to znači. Ogromne su to kazne -istakla je Dalila.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.