RAZOTKRIVENA KATARINA GRUJIĆ NAKON POROĐAJA: Ovo neće moći da opovrgne, NA KRAJU SE KONAČNO SAZNALO! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

isplivalo

RAZOTKRIVENA KATARINA GRUJIĆ NAKON POROĐAJA: Ovo neće moći da opovrgne, NA KRAJU SE KONAČNO SAZNALO! (FOTO)

Pevačica se nakon porođaja posvetila treniznima, ali i redovnim šetnjama sa malom bebom.

Objavljeno:

Pevačica Katarina Grujić porodila se 15. decembra prošle godine i na svet donela ćerku Katju, a dva meseca posle porođaja izgleda bolje nego ikad.

Pevačica i njen suprug Marko Gobeljić uživaju u ulozi roditelja, u kojoj su se prvi put našli, a pevačica i pored mezimice nađe vremena za sebe i svoj izgled. Ekipa emisije "Paparazzo lov" snimila je Katarinu koja je posetila teretanu, odradila trening a onda se vratila kući i svoju Katju povela u šetnju.

Kaća se utegla u sive helanke i kratak top u istoj boji, a ono što se odmah može primetiti jeste da je svoju liniju dovela do savršenstva i da izgleda možda i bolje nego pre trudnoće.

1 / 4 Foto: Printscreen Paparaco Lov

Podsetimo, pevačica je nedavno na svom Instagram profilu da joj je preminula baka Olga.

- Moja baka Olga, moja divna bakica, baka koja je bila najbolja na svetu, koja je bila anđeo na zemlji, a sada i na nebu. Moja baka Olga koja je ulepšala moje detinjstvo, pored koje sam odrasla i naučila šta je prava ljubav i poštovanje! Moja baka, koja je svake subote i u 89-oj godini išla peške od Voždovca do Hrama i nazad, moja baka koja je bila večita devojčica, moja druželjubiva baka koja je obožavala ljude, a najviše mlade, moja baka koja je do poslednjeh daha volela svog Dragana - napisala je Kaća.

- Sada si pored svog Dragana na nekom lepšem mestu, držite se za ruke, čuvate nas i šaljete nam mile poljupce…. Jako nedostaje meni i tvojoj Katici… Neka ti je večna slava najmilija moja bakice Olga - napisala je pevačica na svom Instagramu.

Katarina Grujić
foto: Instagram

Bonus video:

00:29

Kaća Grujić u jednom snimku sumirala 2021. godinu: U svakom kadru je sa Gobeljićem, a tu je i naslednica

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.