HAJDE DA IH MERIMO! Ove pevačice imaju NAJDUŽE NOGE na ESTRADI: A tek da vidite KOLIKO SU VISOKE! (FOTO)
Estrada, Foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

OVO NISTE ZNALI

HAJDE DA IH MERIMO! Ove pevačice imaju NAJDUŽE NOGE na ESTRADI: A tek da vidite KOLIKO SU VISOKE! (FOTO)

Ovde je spisak najdužih nogu!

Objavljeno:

Malo ko kada pogleda poznatu ličnost na televiziji može da proceni njenu visinu. Za neke pevačice je poznato da su niske, isto kao i da su neke izuzetno visoke. Istina živa je da su neke pevačice postale popularne baš zbog svojih dugih nogu.

Mi smo na jednom mestu skupili sve pevačice sa estrade koje imaju najbolje i najduže noge!

Dužina nogu Snežane Sneki Babić je čak 1.33 centimetara. Pevačica smatra da su duže nego što treba i sve joj je kratko i teško pronalazi garderobu. Ona zasigurno nosi titulu "kraljica najdužih nogu". Pevačica je visok 1.81 m.

1 / 5 Foto: Espreso

Njena naslednica je Soraja Vučelić koja smatra da dugim nogama osvaja jači pol. Starleta svakodnevno nosi i jako visoke potpetice, pa samim tim njena noga izgleda još duže. Ona je visoka 1.78 m.

1 / 5 Foto: Instagram/sorajavucelic

Noge mega zvezde Lepe Brene uvek su privlačile muške poglede. Pevačica veoma vodi računa i sem što pazi na ishranu ide i na jogu. Ona je postala prepoznatljiva po svojim dugim nogama, kao i ultra kratkim šortsevima koje je nosila na nastupima. Pevačica je visoka kao i Soraja, 1.78 m.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

Visina Kaće Grujić od 1.82 m i dužina njenih nogu ostavljaju bez daha. Pevačica brine o svom izgledu, a često nosi štikle, pa vidimo da pevačica nema nikakav kompleks i da zna da uživa u svojoj visini, ali i obući.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

Jelena Karleuša je visoka 1.78 m, a svi možemo da vidimo da je pevačica jako ponosna na to. Ona svakodnevno ističe svoje duge noge, a obožava da nosi skupu obuću koja ima i jako visoku štiklu.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Koja još pevačica voli svoje duge noge, ali i miniće? Pa, naravno, Rada Manojlović. "Zvezda granda" je visoka 1.73 m, a njene noge su san mnogih žena. Ikao je često kritikuju zbog mini haljina koje nosi, ona ne mari za to, već svoje noge ponosno pokazuje.

1 / 8 Foto: © ATA Images

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.