NATAŠA BEKVALAC OTKRILA: Nije htela pesmu koju je za nju napisala Marina Tucaković, ustupila je OVOJ KOLEGINICI!
Foto: Adria Media TV

zanimljivo

NATAŠA BEKVALAC OTKRILA: Nije htela pesmu koju je za nju napisala Marina Tucaković, ustupila je OVOJ KOLEGINICI!

Ovo nismo znali

Objavljeno:

Nataša Bekvalac važi za nekoga ko se ne libi da kaže ono što misli. Tako je i ovoga puta Bekvalčeva iskreno govorila o svemu u Jutarnjem programu Kurir televizije.

1 / 6 Foto: Adria Media TV

- Ne volim ja to - lutka. Lutka je lepa, nema osećanja, ćuti. Zato sam i odbila jednu pesmu koju su Marina Tucaković i Damir Handanović napisali za mene. Posle toga je tu pesmu otpevala jedna moja koleginica i postala je hit. Nikad ovo nisam rekla, otpevala je Katarina Grujić - rekla je Nataša Bekvalac u Jutranjem programu Kurir televizije.

Podsećamo na reči te pesme:

"Moje rane su nevidljive te su rane uvek najgore dobar mi je zivot al’ nisam ja kao lutku su me imali kao lutku su me gledali a ja sa lutkama nikad nisam zaspala

Dobar zivot imam ja sve sam to lazima zenskim kupila osmeh od milion dolara za suze bih sad ustupila"

01:07

Nataša Bekvalac o pesmi koju je odbila, a koju peva Katarina Grujić i veliki je hit!

Nataša je istakla da nije htela da je tako gledaju, i da je lutka bezosećajno biće, a da ona to nije.

Podsetimo, Nataša Bekvalac je 2013. godine izbacila singlove: „Kraljica novih ljubavi“ i „Bolesno te volim“ koji je premijerno izvela u šou „Tvoje lice zvuči poznato“ u kojem je nastupila kao sudija. 2014. godine je uradila spotove za pesme „Mogu da prođem“ i „Najgora“. 2016. godine je, posle duže pauze, izdala CD pod nazivom „Original“. Na njemu se nalazi istoimena numera koja na you tube-u ima 28.485.912 pregleda. Potom su usledili hitovi novijeg datuma.

Bekvalčeva je dobila ulogu i Drage Mašin u mjuziklu „Tajna Crne ruke“ reditelja Ljubiše Ristića. Imaće priliku da nastupi sa Radom Đuričin, Darom Džokić, Tanjom Bošković, Svetozarom Cvetkovićem i Vlastom Velisavljevićem. To je izazvalo revolt među nekim glumcima koji smatraju da pevačici nije mesto u pozorištu. Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.