OVE MUŠKARCE JE KARLEUŠA VOLELA: Ovde je CELA LISTA-jedan je UBIJEN, drugi LEŽI NA PARAMA a ovako je UPOZNALA DUŠKA
Foto: Marina Lopičić

OPA

OVE MUŠKARCE JE KARLEUŠA VOLELA: Ovde je CELA LISTA-jedan je UBIJEN, drugi LEŽI NA PARAMA a ovako je UPOZNALA DUŠKA

Svojevremeno se pričalo da Marić želi da oženi JK i da sa njom ima decu, ali od te priče nije bilo ništa

Objavljeno:

Domaća POP DIVA, Jelena Karleuša, jedna je od najkontroverznijih pevačica kod nas. Ona svojim nastupima, izgledom, ali i izjavama izaziva pažnju gde god se pojavi.

Često se piše o tome šta je obukla i sa kim se zamerila, a publika je gotovo uvek na "njenoj strani". Ipak, to danas nije tema, već smo rešili da vas prisetimo svih njenih ljubavi i romansi u kojima je bila.

*Jelena je 1999. godine bila u vezi sa biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom, Davidović je ubijen i to prilikom povratka sa sahrane, a od velike tuge pevačica mu je čak i posvetila pesmu "Balada za Zorana".

1 / 4 Foto: Printscreen BK

*Jelena je otpočela romansu s jednim od naslednika bogate imperije Bojanom Karićem. Jelena Karleuša i Bojan, sin Slavice i Sretena Karića venčali su se 23. septembra 2004. godine. Na večnu ljubav pred Bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, da bi potom u "Vili Jelena" sklopili i građanski brak, posle čega je usledilo svadbeno veselje.

Ipak, brak se okončao već u martu 2005. godine. Razloge razvoda u medijima oni nisu komentarisali, ali se zato Danijela Karić, ćerka Hafe i Dragomira Karića, nakon 15 godina osvrnula na brak svog brata od strica i popularne pevačice i prisetila se kako je on okončan.

– Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje – istakla je Danijela svojevremeno u razgovoru za Informer i naglasila da u njihovoj porodici svako ima pravo na svoje mišljenje.

*Nakon razvoda od Bojana, Karleuša je bila u vezi sa kontroverznim biznismenom Vladanom Marićem koji se ranije zabavljao sa hrvatskom staretom Nives Celzijus i voditeljkom Sandrom Drašković.

Ova ljubavna priča započeta je sredinom jula 2005. godine kada su se Karleuša i Marić upoznali na jahti "Peršing" kojom su plovili u užem krugu prijatelja.

Svojevremeno se pričalo da Marić želi da oženi JK i da sa njom ima decu, ali od te priče nije bilo ništa.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

*Pevačica je 2007. godine upoznala 7 godina mlađeg fudbalera Duška Tošića. Duško ju je slagao za godine i rekao da ima 26, a ne 20.

Na prvi pogled joj se mnogo dopao, a posle dva dana poznanstva je otišla kod njega u Francusku.

Osim izgledom, osvojio ju je pažnjom i u njemu je pronašla čoveka sa kojim bi želela da ima decu.

Karleuša je jednom prilikom izjavila da ima selektivnu amneziju i da se seća jedino Duška Tošića, muškarca koga smatra svojom prvom ljubavlju.

Jelena i Duško imaju dve ćerke Atinu i Niku.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.