CECA ILI JECA?! OVA PEVAČICA JE IZABRALA, a onda i otkrila sve o SUKOBU o kom je BRUJALA SRBIJA!
Foto: Damir Dervišagić

au, ČOVEČE!

CECA ILI JECA?! OVA PEVAČICA JE IZABRALA, a onda i otkrila sve o SUKOBU o kom je BRUJALA SRBIJA!

Bila je iskrena

Objavljeno:

Gosti sinićnjeg KontraShow-a bili su pevačica Aleksandra Džidža Stojković, fotograf i multimedijalna ličnost Dušan Petrović, diskvalifikovana barovka Ksenija Kranjec i Rada Vasić. A Jelena Nikolić Kontrakulturna rešetala ih je pitanjima.

Jelena Nikolić Kontra Kulturna upitala je Džidžu šta misli ko je veća zvezda Jelena Karleuša ili Svetlana Ceca Ražnatović.

Aleksandra Stojković Džidža je kao iz topa odgovorila da je ne zanima ko je veća zvezda od njih dve.

- I jedna i druga su mi super - kratko je rekla Džidža.

1 / 5 Foto: KURIR TELEVIZIJA

- Ceca je pokušala da isprovocira Dragan Stojkovića. Nije ona komentarisala moju karijeru. Mene su iznervirali pozovi koji su usledili. Ceca je rekla da ja nisam velika zvezda, pa i nisam. Uopšte sebe ne tangiram. Za mene je najveća zvezda na Balkanu što se tiče fotografije je Dušan Petrović. Što se tiče pevačke karijere trenutno i uvek će biti Zdravko Čolić, a što se tiče muzičara to je moja tata Dragan Stojković - Bosanac - rekla je Džidža u KontraShow-u na Kurir televiziji.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:29

Aleksandra Stojković Džidža ispričala kako ju je dečko prevario: Nisam mogla da verujem svojim očima i ušima!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.