OVO JE PRIČA O POZNATOM, MATOROM LIKU IZ GRADA KOJI MUVA VAŠU ĆERKU: Zbog PRETNJI ga ŠAMARALI ko BUDALU!
Milica, Foto: Privatna arhiva

milica opasnica

OVO JE PRIČA O POZNATOM, MATOROM LIKU IZ GRADA KOJI MUVA VAŠU ĆERKU: Zbog PRETNJI ga ŠAMARALI ko BUDALU!

Stariji muškarac i mlađa žena je svakodnevnica. Ali šta raditi u situaciji kada je taj stariji lik tvoj drug, a mlađa žena tvoja ćerka?

Objavljeno:

Dobro veče, dobar dan, zavisi kad čitate ovu kolumnu. Ne znam da li baš ujutru imate vremena za duži tekst, ali sam sigurna da imate za kratki komentar jer dosta ljudi čita samo naslov. Naslov je kao mlada i lepa devojka, nekada kad zagrebete površinu ne možete ništa da vidite, a privukla vas je na prvu. Ipak, ovaj naslov bez obzira što je pun pogodak daje još nešto bitno - dobar tekst koji sigurno vredi pročitati. Bar da se zapitate jedno - da li sam sponzoruša ili se jednostavno palim na matorce? Ili ono još bitnije: da li da hitno reagujem kada moj poznanik muva moju mladu ćerku ili da se pravim kao da se ništa nije desilo?

Počeću odmah sa pričom, uvod je predugačak ukoliko kolumnu čitate ujutru. Verujem da kada ulazimo sa nekim u vezu, retko kada se obaziremo na godine, osim ako razlika nije prevelika. Uglavnom ne pridajemo previše značaja tome ako je partner od nas stariji ili mlađi samo nekoliko godina. Sem ako partner nije godište tvog tate ili deke, mada ima i takvih slučajeva. Sigurna sam da u vašoj okolini imate puno parova gde je razlika u godinama očigledna. Kada kažem očigledna, ne mislim na godinu, dve, već na 15+.

Par, Veza, Prijateljstvo, Romantika, Ljubav
foto: Profimedia

"Sveticama" koje se strogo drže one “ništa pre braka”, prva asocijacija na ovu temu će biti sponzoruša. Ali to je pogrešno. Ne kažem da nema takvih, ima ih i previše, ali ovaj put ću se truditi da ih zaobiđem. Da li ste nekada pomislili da postoje devojke koje na drugačiji način gledaju starije muškarce? Sigurna sam da u vašem okruženju postoje likovi koji su poprilično matori, ali da ih to ne ometa da šalju mladim devojkama poruke, poklone ili ne daj bože piće. Jer kao što reče jedna naša manekenka " JER AKO PRIMATE PIĆE, VI GA PRIMATE ". E pa, neka ova kolumna bude o njima i o onim sirotim devojkama koje ne znaju kako da ih otresu, ili pak ne žele.

Kada vidite zrelog muškarca sa mnogo mlađom ženom, pretpostavite da gospodin ili bajica o kojem je reč prolazi kroz neku vrstu krize srednjih godina (verovatno vozi motor i „tera“ frizuru „šalu na stranu“ kako se ne bi videlo gde mu opada kosa). A prva sledeća misao je „ovaj je pun kao brod, šta bi ona drugo tražila od njega sem para“. Ja iskreno mislim da muškarci u zrelim godinama već su se "dokazali" na poslovnom planu i sada žele bliskost i emotivnu povezanost, upravo ono, dakle, što žele mlađe žene.

Međutim ima i onih likova koji ne znaju za granicu.

Svedoci smo toga da stariji likovi muvaju maloletnice (iako je to kažnjivo), da mogu da postanu agresivni ukoliko ne dobiju šta žele, pa devojke tj. devojčice zbog malo flerta dobiju psihopatu za vratom. Znate ono "ako se sad ne vidimo svima ću da kažem šta smo se dopisivali"... Svedoci smo toga i da mnoge devojke i devojčice pristanu na vezu sa starijim likom, pa se zaljube i kasno shvate da su iskorišćene, ali nekako uvek budu deklarisane kao lake, jer, jelte, pristale su na to.

1 / 6 Foto: Privatna arhiva

Svedoci smo toga i da mnogi "tatini prijatelji" šalju laskave poruke mnogim devojčicama i devojkama, ćerkama svojih prijatelja. Onda tate reaguju kada saznaju. Nekada jako burno, nekada razumno, a nekada pređu preko svega jer "nije čika tako mislio". Za ove treće ne smem ništa da kažem jer će me cenzurisati, nema psovki u ovoj kolumni, ali vam je jasno šta mislim. Novac je samo kulminacija kvaliteta za koje devojke veruju da su privlačni kod muškaraca. Pored novca, to su još i inteligencija, ambicija i organizovanost. Ali padaju žene i na bizgove. Dakle, danas će neki mamlaz ucenjivati tvoju ćerku njenim golim fotkama koje mu je slala jer ga je ludo volela. Možda je taj stariji čika tvoj prijatelj ili prijatelj tvog prijatelja. Svakako, moraš reagovati, jer mnoge devojke i devojčice ne znaju kako da reaguju u ovakvim situacijama, pa može doći do katastrofe. TATE, REAGUJTE!

Porodica, Večera, Ručak, Božić
foto: Profimedia

Inače, u mom malom gradu postoji jedan mamlaz koji ima blizu 40 godina, ali ga isključivo zanimaju devojke koje su jedva punoletne. Taj mamlaz ih redom smara, ali ima sreće što ga skoro sve kuliraju. On muva i ćerke svojih prijatelja, svoje snajke, sestre od drugara... Ne bira i veoma je naporan. Dve devojke su mi jednom prilikom rekle da ukoliko ne dobije šta želi postane jako bezobrazan, a PRETNJA mu je drugo ime. Međutim, jednom prilikom je dobio par šamara zbog golišavih fotki koje je slao ćerki svog poznanika, koja je u tom trenutku razmišljala šta će da obuče za veliku maturu. Tata je sve video i reagovao malo burno, ali REAGOVAO. Međutim, to ga je smirilo na kratko, ponovo je počeo da smara, preti i naravno, govori o svakoj devojci sve najgore samo zbog toga jer nije bila sa njim.

Pišite mi sada, šta biste VI URADILI da vam "poznanik" matorac muva mlašu sestru ili ćerku?!

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.