TAJNA ČUVANA POLA GODINE: Ova devojka je bila PARAVAN Dalili i Caru!
Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

opa

TAJNA ČUVANA POLA GODINE: Ova devojka je bila PARAVAN Dalili i Caru!

na veruje u ljubav Cara i Dalile - da je jaka i stvarna uprkos svemu, ali da nema najbolje prognoze za kraj rijalitija. Apsolutno joj dolazi u obzir mogućnost da kada se "Zadruga 5" završi

Objavljeno:

Ovog jutra, ekipa najneverovatnijeg jutarnjeg programa "Ne gledam ti ja to" na RED TVu dočekala nas je u punom sastavu. Milica Kemez, Bora Santana, Jelena Pešić i Filip Đukić dali su sve od sebe tokom neverovatnih pet sati lajva da gledaoce pripreme za današnji dan uz komentarisanje aktuelnosti, iz života, štampe, mreža, najgledanijeg rijaliti formata u regionu "Zadruge 5", ali i uz sjajne muzičke goste koji su se potrudili pričom i pesmom da zabave gledaoce i sve u studiju.

Nekadašnja atraktivna stanarka velelepnog imanja u Šimanovcima, pevačica Sandra Čaprić u pratnji Alekse Jovanovića (gitara) ovo, skoro pa prolećno jutro, na Red TVu, u emisiji "Ne gledam ti ja to", komentarisala je svoje učešće u "Zadruzi 5", ali se dotakla i ljubavnog trougla koji mesecima uzdrmava region.

Sandra Čaprić je nakon izlaska iz "Zadruge" zadovoljna svojim učešćem. Bojala se kako će njeni postupci uticati na njenu porodicu, ali je shvatila da ima veliku podršku i nakon izlaska iz rijalitija videla je da je njeno učešće proteklo u najboljem redu.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Na početku, Sandra je bila u dobrim odnosima sa sada već bivšim bračnim parom Dragojević, i sa Milicom, Borom, Jelenom i Filipom je podelila da je komentarisala kako je iz njene vizure jako lepo zato što, iako je mlad ušao u bračne vode, Dejan Dragojević jako privržen partner i da bi svaka žena poželela takvog muškarca pored sebe. Ubrzo je, kako Sandra kaže, nastala frka jer joj je Dejan poklonio cvet, ali je i bila na stubu srama jer se poljubila sa Filipom Carem koji je bio u zvaničnoj vezi sa Majom Marinković.

Sandra veruje da je ona zapravo bila paravan Dalili i Caru. U trenutku je ta spoznaja zabolela, ali na sreću nije uspela da razvije emocije prema Caru, te je taj sujetni momenat ubrzo i prevazišla. Ona veruje u ljubav Cara i Dalile - da je jaka i stvarna uprkos svemu, ali da nema najbolje prognoze za kraj rijalitija. Apsolutno joj dolazi u obzir mogućnost da kada se "Zadruga 5" završi, da se Dalila i Dejan pomire i završe ogradu kuće...ili šta god da su zamislili.

Aktuelni gosti, aktuelne teme, muzika, kuvanje i smeh - svakog radnog dana očekuju vas od 7 do 12 časova u najluđem jutarnjem programu na RED TVu u emisiji "Ne gledam ti ja to".

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.