DA LI JE ZAPRAVO KSENIJA IZBACILA DAMIRA IZ BARA? Kako je od GLAVNOG FAVORITA napravila potpunog GUBITNIKA!
Foto: Printscreen

šok

DA LI JE ZAPRAVO KSENIJA IZBACILA DAMIRA IZ BARA? Kako je od GLAVNOG FAVORITA napravila potpunog GUBITNIKA!

Svi su primetili da je Damir smekšao i više nije onaj "igrač" sa početka, postao je dostupan za sve i više se nije isticao ni po čemu

Objavljeno: 13:13h

Sinoć su svi ostali šokirani kada je voditeljka Bara proglasila ko ima najmanje glasova publike i ko je izbačen.

Naime, Damir Tepavac, jedan od najvećih faovorita sinoć je doživeo fijasko i kao neko sa najmanjom količinom glasova bio je izbačen iz trke za glavnu nagradu par nedelja pred samo finale.

Mnogi su nakon izbacivanja bili u stanju šoka, a publika je masovno komentarisala da je baš Ksenija Kranjec odgovorna za to ispadanje.

Rešili smo da od početka obradimo njihov odnos.

Ksenija je ušla i odmah se sukobila sa Damirom koji je do tog momenta važio za nekoga ko je samostalan i odvojen od svih drugih.

Ipak, kako je vreme odmicalo tako se i njihov odnos menjao, te su postajali sve bliži i bliži.

O tome koliko su postali prisni svedoči i sledeći video:

00:57

Ksenija djuska sa Damirom

Iz dana u dan svima je bilo jasno da su se tu "rodile" emocije. Ispostavilo se kasnije da su emocije bile samo u jednom pravcu i to od strane Damira ka Kseniji, koja je koristila njegove emocije mahom za češkanje i maženje, sve dok nije ispala Sofija Una.

Kada je ona bila izbačena Ksenija se približava Ivanu i sa njim ulazi u ljubavnu vezu, dok Damir ostaje sam. Svi su primetili da je Damir smekšao i više nije onaj "igrač" sa početka, postao je dostupan za sve i više se nije isticao ni po čemu.

Damir je potom nominovan, a kao što smo i videli sinoć je napustio rijaliti kao neko ko je dobio najmanje glasova od gledalaca.

Ostaje pitanje da li je Ksenija zaista odgovorna za njegov poraz ili je ipak "problem" bio u njemu. Mi smo pričali sa Ksenijom pre izbacivanja baš o tome da li sebe smatra odgovornom ukoliko bi Damir napustio rijaliti, a evo šta nam je rekla:

1 / 6 Foto: Printscreen

"Primećujem da se Damir potpuno promenio, ali ne na loše nego na bolje. Sada se zabavlja i sa svima se druži i mislim da ga nisam promenila na loše i uverena sam da ga narod više voli kao ovako pozitivnog lika."

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.