KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PRETUČEN: Uzete su mu sve pare!
Foto: Printscreen

šok

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PRETUČEN: Uzete su mu sve pare!

Kristijan želi da sa trećim detetom nadomesti sve što je sa prethodna dva propustio

Objavljeno:

Kristijan Golubović je poslednjih dana u centru pažnje zbog gubitka deteta koje je njegova partnerka Kristina nosila, ali i zbog borbe sa bivšom suprugom. On se pred kamerama Kurir televizije prvo osvrnuo na to što je njegova partnerka u bolnici jer je nakon borbe sa korona virusom i gubitka deteta završila na operaciji.

"Kristina je operisana, tri sata je bila na operacionom stolu. Zaista su se potrudili da srede problem. Ona je sada u fazi oporavka, ako sve bude kako treba, a mislim da će biti, već sledećeg meseca nastavićemo sa planom i prioritetima, a to je da imamo bebu", rekao je Kristijan na Kurir televiziji.

Kristijan želi da sa trećim detetom nadomesti sve što je sa prethodna dva propustio.

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

"Bio sam na godišnjem odmoru u paradajz banji, tačnije zatvoru. Ne služi mi na čast. Deca su bila bez jednog roditelja", rekao je Kristijan, a onda se osvrnuo i na to što nije bio na ćerkinom prvom rođendanu. Takođe, on je rekao i da mu je žao što zbog bivše supruge Ivane ne može da ima dobar normalan odnos sa ćerkom, dok je sa sinom u lepim odnosima.

Kristijan se požalio na bivšu suprugu, koju je javno prevario u Zadruzi. Kako kaže, tukla ga je pred detetom, a on joj nije uzvratio. Dodaje i da žali što sa ćerkom nema normalan odnos.

"Da mi određuje institucija ili žena koja me je lažno optužila za nasilje, kada, gde i koliko ću da se viđam sa svojom ćerkom, onda mi ne treba ta uloga 'bad daddy-ja', kome oni na kašiku daju da viđa svoje dete i dete koji oni uče da joj je otac loš. Ja nikad pred detetom nisam opsovao. A znamo šta je ona radila, tukla me je prem mojom ćerkom, a ja nisam nikad uzvratio. Uzela mi je sve pare. Dao sam joj pare na čuvanje, a ostali deo je skroz iscedila sa računa", rekao je Kristijan Golubović.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.