DANAS JE VELIKA ZVEZDA U SRBIJI! PEVAČICA NA POČETKU KARIJERE BILA KUVARICA i prodavala sladolede na ulici!
Goca Tržan, Foto: Youtube/Printscreen/IDJVideos.TV

uspešna

DANAS JE VELIKA ZVEZDA U SRBIJI! PEVAČICA NA POČETKU KARIJERE BILA KUVARICA i prodavala sladolede na ulici!

Otkrila kako je zarađivala za život pre nego što se proslavila

Objavljeno:

Pevačica Goca Tržan voli da kuva i tvrdi da je tu ljubav nasledila od svoje bake Cvijete. Međutim, otkrila je i da je kao kuvarica zaradila prvi novac u životu.

– Htela sam da radim na pumpi, da perem prozore. Moj teča Marko je tada radio u “Jugopetrolu”. Rekla sam to roditeljima, ali me je tata pitao da li bih za 100 maraka kuvala za jednu porodicu mesec dana. Pristala sam i on mi je rekao da ću od sutra biti kuvarica u porodici Tržan. Spremala sam ručak u svojoj kući dok su mama i tata radili i stvarno sam za mesec dana dobila platu od 100 maraka. Imala sam kuvar Steve Karapandže. Nije svako jelo baš uspelo, ali su sve pojeli. Ne bih to uspela da me baka Cvijeta nije naučila da kuvam razna jela – rekla je ona za Kurir.

1 / 6 Foto: Promo

Rekla je i da je najviše novca zaradila radeći na ulici.

– U srednjoj školi sam prodavala sladoled na Bulevaru. Zaradila sam brdo para. Ali danas mi je sve to predivna uspomena. Teško mi je što moja baka više nije živa. Najviše me je pogodila njena smrt. Ona je bila moja krvna grupa. Bila sam srećno dete jer sam imala onoliko koliko mi je bilo potrebno. Nikad previše, a ni premalo. Bila su to vremena kad smo svi imali manje-više isto. Po tome smo se i prepoznavali. Nosili smo svi iste patike, farmerke… Prva slika koju pamtim iz našeg detinjstva jeste naš mali stan u Narodnih heroja na Novom Beogradu. Živeli smo na osmom spratu u 42 kvadrata brat, mama, tata i ja. Stanovali smo na sunčanoj strani ulice. Sećam se i bake, koja je dolazila da nas čuva kad je mama na poslu. Bili smo srećna porodica. Živela sam kod Fontane do svog 18. rođendana – iskrena je Goca.

Bonus video:

00:06

Espreso čestitke: Biljana Obradović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.