GOCA TRŽAN REAGOVALA ZBOG 10 MUŠKARACA NA NASTUPU: Odmah je sve PREKINULA, uzela je mikrofon i rekla im OVO!
Foto: Kurir televizija

ŠOK

GOCA TRŽAN REAGOVALA ZBOG 10 MUŠKARACA NA NASTUPU: Odmah je sve PREKINULA, uzela je mikrofon i rekla im OVO!

- Ne znam šta bih rekla o današnjoj situaciji. Muškarci definitivno nisu ono što su nekad bili - počinje pevačica

Objavljeno:

Pop pevačica, influenserka i voditeljka Goca Tržan (47) sa medijima komunicira po principu bez dlake na jeziku. Kada se na to doda njen temperament i elokvencija dobijamo jednu od najiskrenijih ličnosti javne scene Srbije.

Sve u vezi s njom privlači pažnju medija, a uprkos novim pesmama i projektima koje plasira, najčešća tema rasprava i tračeva je njen emotivni i bračni život koji deli sa 14 godina mlađim Radomirom Rašom Novakovićem.

Zadovoljna životom kojim živi Goca se u razgovoru za Alo! osvrnula na način života novih generacija i zaključila da ne bi bila u koži današnjih devojaka.

- Ne znam šta bih rekla o današnjoj situaciji. Muškarci definitivno nisu ono što su nekad bili - počinje pevačica, i dodaje:

- Ja ne znam kako prolaze ove sirote devojke, neka im je bog u pomoći. Devojke, nađite devojke i budite sa njima, jer ja ne znam šta bih drugo mogla da kažem.

Goca je objasnila kako je došla do ovog zaključka i zašto je današnjem nežnijem polu dala baš ovako radikalan, a krajnje liberalan predlog.

1 / 7 Foto: Kurir televizija

- Ovu situaciju o kojoj govorim primetila sam na svojim nastupima. Ja pevam i posmatram sa bine... Sa jedne strane sedi 10 prelepih devojaka, otvorile su flaše, piju, zabavljaju se, đuskaju, dok je sa druge 10 momaka. Niko nikog ne gleda niti prilazi, niti šalje neke znake... Svi bulje u telefone - objašnjava Goca, i navodi šta obavezno uradi u takvim situacijama:

- Toliko se iznerviram, a ja imam muža i mene to ne pogađa, ali prekinem da pevam i u mikrofon kažem: „Ostavite telefone, pogledajte oko sebe... Došli ste da se provedete. Vidi kakva riba sedi preko puta tebe. Flertuj sa njom, baci telefon“. Pitam se šta se to nalazi u telefonu što je u tom trenutku važnije i bolje od toga gde su došli da se malo opuste i rasterete uz muziku. Mislim da su telefoni uništili međuljudske odnose i druženje. Ljudi su zaboravili da uživaju u trenutku, a to je najvažnije - završava Tržanova razgovor za Alo!.

Da je zadovoljna emotivnim životom nikada nije krila, ipak Goca se odvažila da kreira i svoj rijaliti šou-program „Moj savršeni brak“ u kome publici predstavlja gotovo sve detalje iz svog privatnog života. Glavni učesnik u rijalitiju je njen suprug, a dosad smo mogli da vidimo da i njihov brak nije sasvim idealan i bez problema. Red bračne sreće u ovom programu ponekad prekidaju rasprave koje su uglavnom posledica one tvrdnje da su muškarci sa Marsa, a žene sa Venere.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.