"ZA DOBAR BRAK BITAN JE REDOVAN SE*S!" Goca Tržan bez dlake na jeziku!
Goca Tržan, Foto: Promo

iskrena

"ZA DOBAR BRAK BITAN JE REDOVAN SE*S!" Goca Tržan bez dlake na jeziku!

Otkrila neke stvari iz svog privatnog života

Objavljeno:

Pevačica Goca Tržan oduvek je važila za osobu bez dlake na jeziku, a o svom braku sa Rašom Novakovićem često je otvoreno govorila.

Goca Tržan, Raša Novaković
foto: Instagram printscreen

Sada je otkrila šta je recept za uspešan i skladan brak.

– Najvažnije je da znate da se osobe menjaju, ali bitno je da se razgovara mnogo i o svemu da se ništa ne stavlja pod tepih. Redovan se** je takođe bitan i da prihvatate jedno drugo onakvi kakvi ste, jer pokušavati da menjaš nekog na kraju uvek završi kobno – rekla je ona u emisiji kod Lee Kiš.

Ne krije da je dobra domaćica, ali jedno jelo ipak njen suprug vrhunski sprema.

– Ume jaja da isprži, to radi najbolje. To mu uvek prepuštam, on ima živaca to nešto da zaliva, ja to prevrnem pa mi iscuri, a on to sve stpljivo. On kad pravi, on pravi jaja – priznaje Goca.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Pevačica iz prvog braka ima ćerku Lenu koja je tinejdžerka, pa je ispričala i kako se nosi sa svime što pubertet donosi.

– Za sad je naš najozbiljniji razgovor vezan za poštovanje, moral, školu, za etičke i moralne principe. O momcima i se**u još uvek ne. Ona je trenutno nezainteresovana za te stvari. Kada dođe na to red postoji velika mogućnost da ću morati da zadužim neku prijateljicu. To uvek ide tako, deca o tome ne žele da razgovaraju sa svojim roditeljima i to je prirodno, ali ja zato imam kumu koja je totalni genijalac i verovatno će ona pričati o tome sa njom – rekla je pevačica u emisiji.

Bonus video:

00:17

Espreso čestitke: Vesna Rivas

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.