ŠOK SAZNANJE! Rijaliti učesnik UDARIO AUTOM SINA POZNATOG REDITELJA: Naneo mu teške povrede! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

otkriveno

ŠOK SAZNANJE! Rijaliti učesnik UDARIO AUTOM SINA POZNATOG REDITELJA: Naneo mu teške povrede! (FOTO)

Dva dana nakon nesreće, na Instagramu se oglasio Danis Tanović i potvrdio da se radi o njegovom sinu.

Objavljeno: 13:35h

Nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u petak naveče u Sarajevu, kada je Benjamin Spahović "poršeom" udario tinejdžera i naneo mu teške i po život opasne povrede, pričalo se da je reč o maloletnom sinu reditelja i oskarovca Danisa Tanovića, što je on tek danas i sam potvrdio.

Ta vest nije potvrđena iz policije, odakle nisu objavili čak ni inicijale poveđenog dečaka, piše "Srpskainfo".

Danis Tanović
foto: Profimedia

Dva dana nakon nesreće, na Instagramu se oglasio Danis Tanović i potvrdio da se radi o njegovom sinu.

"Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku. Hvala policajcu koji se zadesio na mestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj Pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju Cum-a i svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke. Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje", napisao je Danis Tanović, dobitnik Oskara za najbolji strani film iz 2002. godine "Ničija zemlja".

Podsetimo bivši učesnik rijalitija “Parovi”, Benjamin Spahović, koji se tereti da je u Sarajevu vozeći “porše” udario dečaka (16), sproveden je u prostorije Tužilaštva Kantona Sarajevo nakon kriminalističke obrade u MUP Kantona Sarajevo.

Međutim, osumnjičeni Benjamin Spahović je od ranije dobro poznat sarajevskoj policiji, a široj javnosti po učešću u rijalitiju i policijskoj poteri koja je organizovana za njim i još jednim mladićem nakon oružane pljačke benzinske pumpe u Vogošći 2019. godine. U avgustu 2021. godine izašao je iz zatvora.

Benjamin Spahović
foto: Dragana Udovičić

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso/Srpskainfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.