NAJSKANDALOZNIJI UČESNIK RIJALITIJA ULAZI U ZADRUGU: Svi ga pamtite po tome što je UNEO PIŠTOLJ u Parove!
Foto: Printscreen

šok

NAJSKANDALOZNIJI UČESNIK RIJALITIJA ULAZI U ZADRUGU: Svi ga pamtite po tome što je UNEO PIŠTOLJ u Parove!

Takođe, priča se i da je pobegao iz rijalitija, kao i da je imao meč sa Ivanom Bizom Mitrovićem

Objavljeno:

Benjamin Spahović je bivši učesnik rijaliti programa "Parovi". Kako je poznato on je pokazao da je vrlo agresivan i afektivan takmičar, a tome svedoči i detalj da je u rijalitiju pred milionima mahao pištoljem koji je uneo u"Parove".

Takođe, priča se i da je pobegao iz rijalitija, kao i da je imao meč sa Ivanom Bizom Mitrovićem.

Kako jedan portal saznaje, Benjamin navodno ulazi u "Zadrugu" i to od decembra, kao i da je potpisao navodno ugovor sa produkcijom o učešću, a tada mu navodno ističe zabrana prelaska granice u Srbiju.

On je takođe pominjao i Kristijana Golubovića uz reči da će ući sa njim u petu sezonu:

- Čekamo da vidimo šta će biti za Zadrugu pet! Bićete obavešteni - rekao je tada Benjamin, a sada po svemu sudeći i ulazi u Belu kuću. Spahović je objavio i fotografiju sa Kenanom Tahitovićem, bivšim učesnikom "Zadruge":

Podsetimo, tokom učešća u sedmoj sezoni "Parova" Benjamin je imao i meč sa Ivanom Bizom, što je objavljeno i na njegovom Jutjub kanalu:

Haos je nastao programu za vreme "Parova", koji je išao uživo gde su pored svih stanara vile prisustvovali i voditeljka Anđela Lakićević i novinari koji su ušli na jedno veče kao gosti emisije.

Nakon što su Benjaminu Spahoviću pušteni komentari publike, gde su uglavnom bili loši komentari, ljutitim stavom takmičar je otčao do garderobera.

Niko se nije nadao šta će se potom desiti kada bude izašao iz prostorije. Dok je izlazio, učesnici su primetili da drži nešto u ruci, povređen komentarima, ali i pitanjima novinara.

Pošto je izašao, opšta panika nastala je u vili. U ruci nosio je pištolj, uperivši ga u sve takmičare!

Međutim, Benjamin je imao nameru da izbaci novinarku koja je bila specijalni gost.

- Nemoj Benjamine, molim te smiri se - odzvanjalo je vilom od strane mnogih takmičarki, a među najglasnijm bila je Dina Galorini.

Uhvativši novinarku, povukao ju je za ruku i krenuo da je izbaci na vrata, ali u tom trenutku ostali cimeri su ga pratili pokušavajući da ga smire.

Đorđe Tomić, bivši učesnik "Parova", tada mu je prišao i udario ga i time ga onesposobio, jer se onesvestio. Ali tu nije bio kraj haosu, nakon što je obezbeđenje odreagovalo i izvelo Benjamina, Dini se slošilo jer je Spahović i njoj stavio pištolj, pa je doživela šok. Bacajući se po bodu od straha, gušila se zbog celog događaja.

Da li ćemo zaista ovog momka gledati u "Zadruzi 5" ili ne, ostaje nam da saznamo...

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.