VODITELJKA OTKRILA ZBOG ČEGA JE NISMO GLEDALI DUGO NA PINKU: Dogodio se TRANSFER godine!
Foto: Instagram

šok

VODITELJKA OTKRILA ZBOG ČEGA JE NISMO GLEDALI DUGO NA PINKU: Dogodio se TRANSFER godine!

Podsećanja radi, Nina je prvo prelezala koronu a nakon toga išla na operaciju

Objavljeno: 17:03h

Dugo se pričalo o tome zašto se Nina Radulović već dugo ne pojavljuje na televiziji “Pink”.

Voditeljka je poznanicima ali i medijima pričala da se u dnevniku, koji je dugo vodila, ne pojavljuje isključivo jer je posle korone imala probleme sa leđima i bila prinuđena da bude dugo na bolovanju.

Tako je ta njena medijska pauza trajala skoro dve godine, a Nina nije bila angažovana na malim ekranima. Nina je svoj novi projekat najavila samo preko instagrama, i to u kupaćem kostimu, sa grudima u prvom planu.

Dakle, kao što je napisala, Nina je svoj transfer obavila i to na “Agro Tv” u emisiji “Srcem kroz ravnicu”, a takođe, emisija koju radi će se emitovati i na televiziji Vojvodina.

1 / 8 Foto: Instagram prinstcreen

Podsećanja radi, Nina je prvo prelezala koronu a nakon toga išla na operaciju.

– Korona je bila okidač za još veće probleme, a onda sam se nedavno i povredila. Operacija je bila neizbežna, sad sam na oporavku. Operisana sam endoskopski. Tada je rez manji, navodno je brži i izvesniji oporavak. Izlazi se iz bolnice sutradan. Sledi nekoliko nedelja mirovanja, pa fizikalna terapija. Ja ću ići uskoro i u banju – objasnila je Nina odgovarajući na pitanja pratilaca na Instagramu i dodala:

– Ne smete da se saginjete ni uvrćete mesec dana nakon operacije. Nema dugog sedenja ni hodanja. A ja još uvek osećam strujanje tog nerva niz nogu, ali sva je prilika da živcu treba oporavak, jer je bio pritisnut godinu dana.

Voditeljka je objasnila da je godinama imala sitne naznake da ima problema sa kičmom, ali da pre nego što su bolovi postali toliko jaki da je ometaju u svakodnevici nije previše ozbiljno shvatala situaciju.

– Kad malo razmislim, shvatam da problem sa leđima nije novijeg datuma. Godinama telo mi je slalo opomene, koje nisam shvatala ozbiljno. Savete u vezi sa zdravljem nije zgodno davati, jer je odgovornost u tom slučaju velika, ali mogu da podelim svoje iskustvo. Kada sam otkrila da imam problem modernog doba, kako zovu diskus herniju, preporučeno mi je obavezno vežbanje, do kraja života. Da se ne bi ovaj problem pojavio, treba početi sa vežbanjem leđnih i trbušnih mišića što ranije, u razvojnom periodu, odnosno u pubertetu. Bavljenje sportom je očigledno najvažnija terapija – poručila je Nina.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.