NEMA ŠANSE DA POGODITI KO JE OVO! O njoj bruji cela Srbija, ŽENE SU JOJ SLABA TAČKA: Espreso je došao do HIT FOTKI!
Rijaliti zvezda, Foto: Privatna arhiva

hit!

NEMA ŠANSE DA POGODITI KO JE OVO! O njoj bruji cela Srbija, ŽENE SU JOJ SLABA TAČKA: Espreso je došao do HIT FOTKI!

Fotke u galeriji morate da vidite, nije realno!

Objavljeno: 12:52h

Ona ne krije da je homoseksualac. Učestvovala je u "Zadruzi", ali se niije dugo zadržala tu. Osvojila je zlatnu medalju u kulinarstvu i imala je svoj lokal, iako mnogi misle da je prava "mica", ona zna da bude jako surova.

O njenom izgledu, ali i ponašanju bruji cela Srbija. Iako je žena, ne krije da obožava da se oblači kao muškarac. Tetovaže krase njeno telo, a poznata je i po ultra kratkoj frizuri. Žene su joj slaba tačka i bez njih ne može. Voli da popije iako je stalno kritikuju zbog toga.

Sanja Jakšić
foto: Espreso

Sada je učesnica rijaliti Bara i glavna je tema.

Još uvek niste pogodili o kome je reč?

Ako jeste svaka čast. Ako niste, onda ćemo vam pomoći. Preslatka devojčica sa naslovne fotografije je Sanja Jakšić. Espreso je dobio ekskluzivne fotografije male Sanje, kao i Sanje tinejdzerke. Ona je nekada nosila suknje, imala je dužu kosu, a od tetovaža nije bilo ni traga. U galeriji ispod možete pogledati još fotki.

1 / 10 Foto: Espreso

Podsetimo, Sanja Jakšić ima 32. godine i dolazi iz Valjeva, a do sad je u Baru pokazala da je pravi parti manijak, kao i prijatelj, ali i da voli da se meša u sve i svašta te da je zbog toga mnogi često kritikuju.

Sanjina bivša koleginica je ekskluzivno za Espreso otkrila kakva je Sanja privatno, kao i šta je to takmičarka Bara menjala na sebi.

"Sanja je mnogo dobar lik, pravi prijatelj i čovek koji će sve dati za osobu koju voli. Ja sam radila pre par godina sa njom, još kad ona nije bila poznata. Uvek je pravila ludorije, nikad nije bila mirna, a moram da vam priznam da nije izgledala ovako. Imala je dugu kosu, nije nikada nosila haljine, nije imala tetovaže, ali je nekako bila muškobanjasta. To je ona ipak. Ali se sećam njene kose, nije bila ni nalik ovoj sad", rekao je dobro obavešten izvor blizak Sanji za naš portal.

Ivan Nešković i Ksenija Kranjec, Rijaliti Bar
foto: Kurir TV

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zarađenog i žive - da plate komunalije, stan i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Vrata Bara se otvorena, pa ovom prilikom pozivamo publiku da nam se pridruži! Proverite zašto je baš ovo mesto najbolje u gradu! Radno vreme Bara je svakog radnog dana od 9 ujutru do ponoći, dok je vikendom produženo za jedan sat, tačnije do jedan ujutru.

Pratite sve u vezi Sanje, ali i drugih takmičara u 22:45 na Kurir televiziji ili kurir.rs sajtu.

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.