CECA JE SEDELA U SVOJOJ VILI, A ONDA JE OSTALA ŠOKIRANA: Ono što je saznala nije mogla ni da sanja!
Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

šok

CECA JE SEDELA U SVOJOJ VILI, A ONDA JE OSTALA ŠOKIRANA: Ono što je saznala nije mogla ni da sanja!

Od ove odluke mladog para prošlo je svega nekoliko meseci

Objavljeno: 13:10h

Bogdana i Veljko Ražnatović preselili su se iz Titela u porodičnu vilu u Ljutice Bogdana, a sada je došlo do potpunog obrta

Bogdana i Veljko Ražnatović po rođenju sina Željka, svoj su život potpuno skockali u porodičnoj kući u Titelu, koju je Bogdana nakon udaje dobila u miraz. Ceca im je pomogla u opremanju doma, ali je odluka Bogdane i Veljka Ražnatovića o životu daleko od očiju javnosti brzo dobila nešto drugačiji tok.

Naime, iako se javno ne eksponiraju i život u Titelu im je neizmerno prijao, Veljko je potpisao ugovor sa "Crvenom zvezdom", a Željko bi uskoro trebalo da pođe u vrtić, tako da je par odlučio da je trenutak da se vrate pod okrilje Cecinog doma.

Od ove odluke mladog para prošlo je svega nekoliko meseci. Ceca je bila oduševljena što njen unuk trčkara po kući i svuda se čuje smeh jer je porodica ponovo na okupu. Međutim, odluka Bogdane i Veljka Ražnatovića ponovo ju je iznenadila.

1 / 11 Foto: © ATA Images

-Njima je sa Cecom super, imaju pomoć i oko Željka, slažu se super, ali Veljko i Bogdana ipak žele svoj mir. Iako je vila velika i oni za sebe imaju ceo sprat, rešili su da kupe stan i žive potpuno samostalno. Ceci je veoma žao, posebno zbog unuka, sa kojim obožava da provodi vreme, ali ih razume i dala im je podršku - otkriva izvor za "Star".

- Oni ne žure sa kupovinom stana, već prate i pažljivo biraju mesto. Bogdani je jako bitno da imaju blizu neki park i da je malo mirnije zbog deteta - zaključuje izvor, dodavši da im je Anastasija svesrdno preporučila kompleks na Dorćolu u kome su ona i Đole nedavno kupili stan i otpočeli zajednički život.

- U cilju da proverimo ovu informaciju, kontaktirali smo članove porodice Ražnatović koji su nam rekli da se radi o lažnoj informaciji.

Naime, Bogdana i Veljko ni u jednom trenutku nisu razmišljali o opciji kupovine stana, već je njihova odluka da žive u porodičnom domu u Ljutice Bogdana - rekli su Ražnatovići.

Veljko Ražnatović, bogdana Ražnatović
foto: Printscreen

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso / Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.