TOP 5 NAJMORBIDNIJIH RAZVODA PRED KAMERAMA: Ovi parovi su se JAVNO OBRUKALI, a cela Srbija ih je gledala!
Foto: Printscreen

espresovih top 5

TOP 5 NAJMORBIDNIJIH RAZVODA PRED KAMERAMA: Ovi parovi su se JAVNO OBRUKALI, a cela Srbija ih je gledala!

Ipak, danas ćemo se fokusirati na TOP 5 najskandaloznjih rijaliti razovda koje smo gotovo godinu dana pratilo uživo preko naših TV prijemnika

Objavljeno: 12:21h

Rijaliti era aktuelna je u našoj državi već 16 godina, a ono što smo gledali na malim ekranima zauvek će ostati zabeleženo kroz istoriju domaće televizije.

Ipak, reklo bi se da su se "granice" pomerale zajedno sa godinama, te smo od prve sezone u kojoj su se učesnici slagali i družili, a gde je najveći skandal bio najveća rasprava oko peškira, došli do javnih preljuba, odnosa bez jorgana, pljuvanja, tuče i pokušaja samoubistava.

Ipak, danas ćemo se fokusirati na TOP 5 najskandaloznjih rijaliti razovda koje smo gotovo godinu dana pratilo uživo preko naših TV prijemnika.

1 / 11 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

1. RAZVOD KIJE I SLOBE ZBOG LUNE ĐO!

Početak Zadruge i prva sezona koja će zauvek ostati upamćena po čuvenoj trojci SLOBA-LUNA-KIJA. Gotovo da nema osobe u Srbiji koja nije pratila dešavanja iz Zadruge, a cela nacija dovela je Kockarevu do pobede, dok je Luna po izlasku imala ozbiljnih problema na ulici gde su je zlostavljali i dobacivali. Sloba i Kija su se razveli, a njegova veza sa Lunom nije imala budućnost napolju.

1 / 11 Foto: Printscreen

2.EDIS FETIĆ OSTAVLJA ŽENU ZBOG DRAGANE MITAR!

Treća sezona Zadruge i ponovo preljuba, ovoga puta javnost u manjoj količni prati razvoj odnosa EDISA-ZILHE-DRAGANE, a ono što je šokantno jeste da je Edis bez pardona varao svoju suprugu javno pred kamerama. Niko od njih dvoje nije došao ni do finala.

1 / 10 Foto: Printscreen Instagram/ivangavrilovicofficial

3.IVAN GAVRILOVIĆ OSTAVLJA SUPRUGU ZBOG MILOJKOVE MILIJANE

Nešto manje popularniji rijaliti "Parovi" zahuktao se kada je u medijima odjeknula vest da je naš poznati pevač Ivan Gavrilović u ljubavnoj aferi sa Milijanom koja je bila poznata po odnosu sa 50 godina starijim Milojkom. Njih dvoje su nastavili ljubav i napolju, a pevač se razveo od žene.

1 / 12 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, NEMANJA NIKOLIĆ

4.KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NALAZI DUPLO MLAĐU LJUBAVNICU I RAZVODI SE!

Četvrta sezona Zadruge i skandalozna prevara Kristijana Golubovića. On je važio za nekoga ko voli i poštuje svoju suprugu ali mu se ipak desila ljubavna afera sa duplo mlađom devojkom Kristinom Spalević, njih dvoje su ljubav nastavili i napolju, a Golubović se razveo od supruge.

1 / 16 Foto: Printscreen

5.DALILIN I DEJANOV RAZVOD DECENIJE ZBOG FILIPA CARA!

Za kraj, najskandaloznija priča i razvod. Dalila - Dejan- Car su uspeli ono što niko nije verovao da je moguće, postali su popularniji od Lune, Slobe i Kije i tako izazvali lavinu komentara. Cela Srbija dan i noć prati dešavanja ovog trojca, a Dalilina prevara i zaljubljivanje u Cara izazvalo je nikad veći gnev nacije. Dalila nije samo prevarila Dejana, ona ga je nakon preljube tukla i ponižavala, a on je ostao upamćen po samopovređivanju i plakanju koje nije prestajalo nedeljama. Kraj njihovog braka dogodio se pred kamerama, oni su se razveli u Zadruzi pored kante za smeće.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.