POZNATA SRPSKA INFLUENSERKA IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Kristina (21) je bila jutjuberka i gejmerka, TUGA! (FOTO)
Srpska influenserka Kristina Kika Đukić, Foto: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

STRAŠNA VEST

POZNATA SRPSKA INFLUENSERKA IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Kristina (21) je bila jutjuberka i gejmerka, TUGA! (FOTO)

Sudeći po Laurinoj prethodnoj objavi na kojoj je ostavila brojeve za kontakt za prevenciju samoubistva, Kika je izvršila samoubistvo

Objavljeno: 14:31h

Srpska influenserka Kristina Kika Đukić, izvršila je samoubistvo, a javnost je o tome obavestila njena prijateljica, influenserka Laura Tešanović.

Kika Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji „Ju Tjub“ („You Tube“) kanal „K1KA“ u oktobru 2019. godine broji oko 639 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

Kristina Kika Đukić
foto: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

- Obaveštenje: na našu veliku žalost moram da vas obavestim da Kika više nije sa nama. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voleli i poznavali... Volim te, Kiko, zauvek, počivaj u miru - stoji na Instagram nalogu Kikine prijateljice.

Sudeći po Laurinoj prethodnoj objavi na kojoj je ostavila brojeve za kontakt za prevenciju samoubistva, Kika je izvršila samoubistvo.

Kristina Kika Đukić
foto: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Influenser Miloš Bajić, poznatiji kao Miloš HD, takođe se oprostio od Kike:

- Sve što bih želeo da kažem, a ima mnogo toga, sada bi bilo suvišno. Počivaj u miru mala, volim te i neka te anđeli čuvaju.

Premda su češće dečaci njenih godina igrali igrice, Kika je pokazala da i devojčice mogu da budu vrlo uspešne u tome. Zato je u martu 2015. godine pokrenula svoj „Ju Tjub“ kanal „K1KA“ na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima igra popularni „Minecraft“. S obzirom na to da je u to vreme bila jedan od retkih ženskih igrača koji uživaju u toj igrici, za samo desetak dana sakupila više od hiljadu pretplatnika. Iz dana u dan je postavljala nove sadržaje, pa je njen kanal postao jedan od najbrže rastućih domaćih kanala na „Ju Tjubu“.

Kristina Kika Đukić
foto: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Kristina Đukić je rođena 2000. godine u Beogradu. U rodnom gradu je završila osnovnu školu, a pošto nije bila odličan đak i nije imala dovoljno bodova da u prvom krugu upiše srednju školu koju je želela, majka ju je upisala u srednju železničku školu. Kako je u jednom videu ispričala, prvi dan je umesto u Železničku otišla u Elektrotehničku školu „Rade Končar“. Rukovodstvo škole je posle prvog časa došlo do zaključka da je nema ni na jednom spisku, te su je uputili u Železničku koja je udaljena dvestotinjak metara od te škole. Upisana je u razred mašinovođa, ali se tu nije dugo zadržala nego se „prebacila“ u trgovačku školu.

U istoj ispovesti je svojim pratiocima priznala da su je svi ispočetka znali kao devojku koja je „promašila“ školu, a potom i po tome što je jutjuberka i gejmerka. Kako je jednom prilikom kazala odličan je đak, ali i da ima dovoljno vremena da se posveti snimanju klipova za „Ju Tjub“. Preko „Minecrafta“ do najbrže rastućeg kanala na Balkanu, stoji u njenoj biografiji na biografija.orgž

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / kikax3

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.