OTKRIVEN RAZLOG TRAGEDIJE SRPSKE JUTJUBERKE! Evo šta ju je UBILO, tuga! (FOTO)
Foto: Instagram

šok

OTKRIVEN RAZLOG TRAGEDIJE SRPSKE JUTJUBERKE! Evo šta ju je UBILO, tuga! (FOTO)

. Apelujem na sve medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju i o devojci koja se pet godina borila sa bulingom.

Objavljeno: 14:29h

Popularna jutjuberka Kristina Kika Đukić (21) oduzela je sebi život u noći između 8. i 9. decembra, nakon mučne borbe sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

Naime jutjuberka, koja je poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama posustala je i digla je ruku na sebe.

Ovu informaciju potvrdila je Kristinina bliska saradnica Mira Vladisavljević, direktorka Balkan tube festa, čiji je i Kika bila član.

Kristina Kika Đorđević
foto: Instagram

- Strašno. Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju i o devojci koja se pet godina borila sa bulingom. Molim vas imajte razumevanja - kroz suze nam je rekla Mira.

Podsetimo, Kristina je bila uspešna influenserka a samo na društvenoj mreži Instagram pratilo je više od 350 000 ljudi. Kristina je rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

Takođe se oglasila i njena majka.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram / kikax3

(Espreso/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.