"UDOVICA SAM 21 GODINU, IMAM PRAVO DA SE ZALJUBIM!" Ceca je ovako govorila o VEZI sa Bogdanom!
Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen/Instagram/cecaraznatovic

krah ljubavi

"UDOVICA SAM 21 GODINU, IMAM PRAVO DA SE ZALJUBIM!" Ceca je ovako govorila o VEZI sa Bogdanom!

Ceca je ovako govorila o vezi sa Bogdanom

Objavljeno:

Balkanska zvezda Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović raskinuli su nakon godinu dana veze.

Naime, njih dvoje su odlučili da stave tačku na romansu, budući da su se emocije ugasile.

- Osamnaestog decembra nam je godišnjica. Nama je svaki dan kao godišnjica. Meni je u mojoj vezi jako lepo, srećna sam i zadovoljna. On takođe, a to je u stvari najbitnije - govorila je pevačica nedavno.

Ceca i Bogdan, Svetlana Ceca Ražnatović, Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović i Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Nemanja Nikolić

Ceca je nedavno boravila na Maldivima, dok je njen bivši partner za to vreme bio na Zlatiboru. Bili su razdvojeni nekoliko dana, a mediji su prenosili da se Bogdan iselio iz njene vile na Dedinju i pre nego što je otputovala.

Inače, Ceca proteklih meseci nije želela da iznosi previše detalja iz veze sa Bogdanom, a jednom prilikom je istakla da je zaljubljena i konačno srećna.

- Sme Ceca da bude zaljubljena, što da ne? Ja ne volim da eksponiram svoj privatni život, to pripada meni i nije za šerovanje u javnost. Svako ima pravo na ljubav, izbor partnera, ali to ne treba da znači da ne treba da silazim sa naslovnih strana. Ja sam 21 godinu udovica i za te dve decenije nisam eksponirala emotivni život. Ali i drugim ljudima se ljubav i sve dešava, što ne bi i meni? - rekla je Ceca u "Premijeri Vikend Specijal".

1 / 4 Foto: Instagram

Ona je tada ispričala i da ne planira da stane na ludi kamen, te da su i ona i Bogdan imali priliku da budu u braku i shvatili su da taj "papir" nije garancija ni za šta.

- Što bih se udavala?! Papir samo kvari sreću. Ja sam se udavala, videla sam da to može da bude sjajno, prelepo, fantastično, ali meni sada papir apsolutno ne znači ništa. Hoću da se zabavljam - iskrena je pevačica.

Ceca Ražnatović
foto: ANA PAUNKOVIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Podsetimo, par je prvi put zajedno viđen početkom prošle godine godine, a u tom trenutku su bili zajedno već neko vreme. Pisalo se da su se upoznali na rođendanskoj proslavi zajedničke prijateljicem a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkog prijatelja videli nekoliko puta, gde su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlazi u javnost, čemu svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga ovaj par je viđen na Jahorini gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - rekao je tada izvor blizak Ceci za medije.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.