"MOJA MAJKA SE NIJE RAZVELA" Veljko Ražnatović je ovim sve rekao?
Foto: Nemanja Nikolić

šok

"MOJA MAJKA SE NIJE RAZVELA" Veljko Ražnatović je ovim sve rekao?

Međutim, Veljko je izbegavao da daje bilo kakve izjave na temu majčinih veza.

Objavljeno: 16:04h

Ceca Ražnatović je potvrdila da se rastala sa Bogdanom Srejovićem sa kojim je bila godinu dana u vezi. Kao razlog naveli su da nisu uspeli da premoste neke razlike, ali da su i dalje u odlićnim odnosima, kao što su i njena deca ostala dobra sa Bogdanom.

Iako više nije sa njihovom majkom, Anastasija i Veljko i dalje prate Bogdana na društvenim mrežama.

Ceca i Bogdan
foto: Instagram, ATA

A iako su se svi pitali šta je razlog raskida, ta informacija i dalje nije otkrivena. Ono što je ranije intrigiralo javnost jeste i kakav su odnos imala Cecina deca sa Bogdanom. I dok se Anastasija često mogla videti u Srejovićevom društvu, bilo je jasno da se njih dvoje odlično slažu, te da ga je ona prihvatila. Međutim, Veljko je izbegavao da daje bilo kakve izjave na temu majčinih veza.

- Podržao bih majku kad bi odlučila da se uda. Ja imam porodicu, Anastasija ima dečka, udaće se i ona. Kada mi svi odemo negde, mama sigurno ne treba da sedi sama u kući kao pas. Treba da živi svoj život i da uživa. Ljudi treba da shvate da se moja majka nije razvela, već su mi oca ubili. Nikad se nijedan muškarac nije šetkao kroz našu kuću! Mama je sačuvala sliku mog oca, kao i prezime naše porodice i integritet familije. Imamo reči hvale za sve što je uradila za Anastasiju i mene - istakao je tada Ražnatović.

- Stvarno sam srećan što je našla nekog! Prihvatio sam tog čoveka, jer uvek poštujem njen izbor. Najbitnije mi je da on moju majku poštuje i voli – zaključio je Veljko.

1 / 6 Foto: © ATA Images

Bonus video:

00:17

POČELO SLAVLJE KOD CECE RAŽNATOVIĆ: Stigla je i snajka Bogdana i pevačicin DEČKO!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.