MISTERIOZNI ŽIVOT SESTRE CECE RAŽNATOVIĆ I NJENOG SUPRUGA! Detalji se strogo čuvaju, bio je optužen, a tek OVO!
Foto: Dragan Kadić

otkriveno

MISTERIOZNI ŽIVOT SESTRE CECE RAŽNATOVIĆ I NJENOG SUPRUGA! Detalji se strogo čuvaju, bio je optužen, a tek OVO!

Muž Lidije Ocokoljić bio je zajedno sa Cecom optužen u sudskom procesu protiv nje, ali su sve optužbe odbačene.

Objavljeno: 11:58h

Ko je muž Lidije Ocokoljić, Cecine rođene sestre i najveće životne podrške, medije je oduvek zanimalo. Ipak, o Predragu Ocokoljiću zna se veoma malo. Nekadašanji fudbaler, koji je čak dva puta zaigrao u dresu reprezentacije, nekada je bio posvećeni sportista a danas je posvećen otac.

Lidija i Predrag u braku su već sedamnaest godina, imaju četvoro dece koje obožavaju, ćerku Helenu, sina Viktora i blizance Iliju i Petra.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Osim što je Lidiji bio divan muž, odani zet Cece Ražnatović uvek je bio tu da zameni mušku figuru, koja je u njenom životu nedostajala gubitkom supruga.

Muž Lidije Ocokoljić bio je zajedno sa Cecom optužen u sudskom procesu protiv nje, ali su sve optužbe odbačene.

Lidija i Predrag i danas uživaju u skladnom braku sa svojom decom, vole se kao prvog dana, a odnose sa Cecom i njenom porodicom dve decenije čuvaju nenarušenim i skladnim. Ipak, odluku da se javno ne eksponiraju i da svoj i život svoje dece sačuvaju od radoznalih pogleda javnosti dosledno poštuju i danas.

Lidija Ocokoljić, Predrag Ocokoljić
foto: Damir Dervišagić

Poznato je da je Svetlana Ražnatović veoma bliska sa svojom sestrom, bez koje život ne bi mogla da zamisle ni njena deca Veljko i Anastasija.

Njih dve su rođene u Žitorađi u blizini Prokuplja, gde su odrasle sa svojom roditeljima, ocem Slobodanom i majkom Mirom.

U centru varoši nalazi se velika kuća sa ogradom, dodatno osigurana video nadzorom, za koju su meštani rekli da pripada porodici Veličković, ali da tu živi samo Slobodan, dok je Mirjana uglavnom u drugoj kući, gde radi iako je učiteljica u penziji.

Bonus video:

00:14

KO JE OVDE BEBA? Ceca Ražnatović PODETINJILA, otišla sa malim Željkom u igraonicu, ne zna se ko je RADOSNIJI! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.