ŽARKO LAZIĆ ZABRANJEN NA PINKU? Misterija vlada u njegovom životu nakon OPTUŽNICE: Otkriveno čime se sada bavi!
Foto: RTV Pink printscreen

isplivalo

ŽARKO LAZIĆ ZABRANJEN NA PINKU? Misterija vlada u njegovom životu nakon OPTUŽNICE: Otkriveno čime se sada bavi!

Žarko je, takođe, u sklopu svoje produkcijske kuće na prizemlju otvorio piceriju, a komšije nisu imale lepe reči za njega.

Objavljeno:

Voditelj i autor emisije “Kuća od srca” Žarko Lazić, protiv koga je tužilaštvo podiglo optužnicu zbog sumnji da je učestvovao u malverzacijama u vezi sa izgradnjom ilegalnih objekata na teritoriji opštine Palilula navodno suočava se sa novim problemom, prenosi Objektiv.

Naime, negativan publicitet uticao je na odluku Pinka da navodno u potpunosti ukine emitovanje pomenute emisije, te je Lazić odlučio da se bavi ugostiteljstvom.

Žarko Lazić
foto: Youtube

Inače, voditelj na svom Jutjub kanalu emituje emisiju “Trenutak iz sna”, koja nije propraćena velikim brojem klikova, dok se poslednja epizoda „Kuće od srca” na njegovom kanalu emitovala pre pet meseci. Žarko je, takođe, u sklopu svoje produkcijske kuće na prizemlju otvorio piceriju, a komšije nisu imale lepe reči za njega.

- Žarko je otvorio piceriju, ali veći deo posla obavlja na crno. Ne kuca račune svima, već samo ljudima koji nisu lokalci. Kada sam došao prvi put, kucali su mi račun, ali posle nekoliko puta, kada su videli da sam lokalni gost, prestao sam da ih dobijam - rekao je jedan od komšija Lazića koji je želeo da ostane anoniman, a potom dodao:

- Ne bih voleo da se moje ime provlači po novinama jer je Žarko upleten u dosta toga, pa se plašim da mi nešto ne naudi. Ima svakakvog sveta - rekao je komšija za pomenuti list.

Podsetimo, nekadašnja saradnica Sandra Denda ga takođe tereti na sudu jer u trenutku kada je doživela saobraćajnu nesreću dok je radila na emisiji „Kuća od srca”, nije bila prijavljena kao zaposlena.

Žarko Lazić
foto: Printscreen

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso/objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.