SLEPA MACA BUDI VLASNIKA NAJSLAĐIM MJAUKANJEM KOJE STE ČULI! Živela bez vode i hrane, a pogledajte je SAD (VIDEO)
Moet, Foto: Printscreen/TikTok/ moetblindcat

preslatko!

SLEPA MACA BUDI VLASNIKA NAJSLAĐIM MJAUKANJEM KOJE STE ČULI! Živela bez vode i hrane, a pogledajte je SAD (VIDEO)

Razvila je ozbiljan oblik mačjeg gripa, zbog čega je na kraju ostala bez oba oka

Objavljeno:

Mačka Moet ima celu vojsku pratilaca na TikToku. Više od pola miliona ljudi prati njenu svakodnevicu. Zašto? Moet je slepa, a njeni je vlasnici snimaju kako se snalazi u dnevnim zadacima.

U poslednjem videu, koji je skupio više od 12 miliona pregleda, Moet budi svoju gazdaricu najslađim mijaukanjem. U 3 ujutro hoda po stanu i doziva je na nežan način. Moet je raznežila mnoge pa su priznali da bi voleli da je zagrle.

Moet je kao malo mače živela bez vode i hrane u prljavom sanduku bez kreveta. Razvila je ozbiljan oblik mačjeg gripa, zbog čega je na kraju ostala bez oba oka. Srećom, udomila je Emili Šoter iz Omana.

Cat Protection navodi da je slepe mačke važno držati u zatvorenom prostoru i osigurati im pristup ograđenom dvorištu, ako je to potrebno. Slepe mačke treba obavezno mikročipovati i zabavljati ih igračkama.

"Podstaknite slepu mačku da sama šeta i izbegavajte je nositi. Mirisne žlezde na šapama omogućuju im da ostave trag koji mogu slediti", navode i savetuju ljudima da se jave mački kada joj prilaze i izbegavaju nagle pokrete ili pomeranje nameštaja, poput lupanje fiokama i ormarićima, kao i da ne ostavljaju prepreke na neočekivanim mestima.

Bonus video:

21:12

Ispovest žrtve nasilja izazvalo muk u studiju: Pretukao mi je oca invalida, ćerkica sve gledala

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.