1 GRAD U SRBIJI ZA SVAKU BEBU KOJA SE DANAS RODI IZDVAJA 300.000 DINARA: Divne vesti za sve NOVOPEČENE RODITELJE
Beba, Foto: Profimedia

SVAKA ČAST

1 GRAD U SRBIJI ZA SVAKU BEBU KOJA SE DANAS RODI IZDVAJA 300.000 DINARA: Divne vesti za sve NOVOPEČENE RODITELJE

Živeo, Novi Sade, najlepši grade, srećan ti tvoj Dan, a vama, dragi Novosađani, želim da uživate u našem gradskom prazniku, jer vi ste duša Srpske Atine

Objavljeno:

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada saopštio je da je grad, povodom proslave Dana grada, spremio poklon od 300.000 dinara za svaku bebu koja se rodi danas.

Jutros su se u Novom Sadu prve rodile dve predivne devojčice, obe u 5.57 sati, koje će se zvati Jesenija i Marina.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Mamama Kseniji Ročeva Kobiljski i Aleksandri Funćik želim brz oporavak od porođaja, a našim najsvežijim, tek rođenim Novosađankama da imaju dug i ljubavlju ispunjen život, kao i da obasjaju ponosom svoje porodice i nas, njihove sugrađane - rekao je Vučević.

- Tradicionalno, dragi Novosađani, danas vam vaš Grad poklanja besplatni parking, prevoz na teritoriji grada, a slobodan je ulaz na bazen i klizalište u SC "Vojvodina" i "Slana bara". Besplatno možete posetiti i Muzej, kao i brojne kulturne manifestacije i programe. Živeo, Novi Sade, najlepši grade, srećan ti tvoj Dan, a vama, dragi Novosađani, želim da uživate u našem gradskom prazniku, jer vi ste duša Srpske Atine. Živeli - zaključio je gradonačelnik Novog Sada.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.