AUU KARLEUŠA ŠTA NAM TO RADIŠ? Diva obukla NAJPROVOKATIVNIJU HALJINU na svetu, SVE VIRI i SVE SE VIDI!
Foto: printscreen instagram/karleusastar

FOTO DANA

AUU KARLEUŠA ŠTA NAM TO RADIŠ? Diva obukla NAJPROVOKATIVNIJU HALJINU na svetu, SVE VIRI i SVE SE VIDI!

Gola ramena, izražen dekolte, otkriven struk, ali i dugačke noge koje su se najbolje videle kroz šlic haljine kada zakorači, očarale su njene pratioce

Objavljeno: 13:22h

Jelena Karleuša održala je spektakularni nastup u Dubaiju, nakon kojeg je ostala da odmara u pomenutom luksuznom letovalištu.

Pop zvezda koristi svaki trenutak da se opusti i odmori, ali i u tim prilikama stilizovana je od glave do pete.

Prethodnih dana, Jelena je mnoge ostavila bez daha svojim modnim kombinacijama, a sada je i poslednjom objavom još jednom pokazala koliko ima stila.

Inače, pevačica Jelena Karleuša danima je u Dubaiju, gde je otputovala zbog poslovnih obaveza, ali i užitka.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

Ona je tamo otišla sa svojim saradnicima, kao i ćerkama, pa svakodnevno svoje fanove obaveštava o svom kretanju, kao i stajlinzima koji su zaista na visokom nivou.

Njen menadžer i prijatelj Zoran Birtašević je objavio fotografiju sa pevačicom, a u njen stajling bukvalno svi bulje. Diva na sebi ima zanimljivu haljinu neobičnog kroja. Preko njenih bujnih grudi su zvezde, pa verujemo da je izazvala puno pažnje na plaži.

Budući da za njih dvoje stalno govore kako su ljudi od stila, ova fotografija je čist dokaz da to jesu. Čak i u šetnji tokom odmora izgledaju kao da su sa modne piste.

Podsetimo, pop pevačica Jelena Karleuša započela je ovu godinu spektakularnim nastupom ispred Skupštine, a sada svoju dominaciju nastavlja i u Dubaiju i to u klubu koji je do sada ugostio samo najveće zvezde svetskog šoubiznisa.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/zoranbirtasevic

Ona je za ovu priliku izabrala da se obučao kao karnevalska plesačica iz Brazila, a sa svojim plesačicama je zapalila binu. Pink boja domirina, a pevačica preko intimnih delova ima tračice koje su dodatno zagolicale maštu. Espreso je imao i ekskluzivne fotografije sa ovog nastupa, pa ih možete videti ovde.

Pop diva Jelena Karleuša održala je uspešan koncert u Dubaiju, pa sada slobodno vreme koristi kako bi uživala na plaži, sa svojim ćerkicama Atinom i Nikom i prijateljima.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Ipak, da ovo za nju nije samo odmor, dokazala je novim snimkom, na kome vidimo kako Karleuša vežba i radi trbušnjake na ležaljci.

U pozadini snimka ide pesme "Work b*tch" od Britni Spirs, koja je motiviše da svoje telo održava u top formi.

Naime, ona je za večernji izlazak u Dubaiju odabrala crnu haljinu koja je više otkrila, nego pokrila, ali i akcentovala sve njene atribute.

Gola ramena, izražen dekolte, otkriven struk, ali i dugačke noge koje su se najbolje videle kroz šlic haljine kada zakorači, očarale su njene pratioce.

"Savršena", "I ovoga puta bomba", "Koliko si zgodna","Ubitačne duge noge", "Boginjo", "Savršeno ti stoji haljina, svaka čast", samo su neki od komentara ispod objave.

1 / 2 Foto: Printscreen

Ako ste se pitali koji je recept njenog zgodnog tela, sada smo dobili odgovor.

1 / 5 Foto: Milica Stanimirović

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.