KARELUŠA UHVAĆENA U DRUŠTVU DOBROG FRAJERA, A NIJE DUŠKO: Iscurela FOTKA kao DOKAZ, svi bulje u JEDNU STVAR!
Jelena i Duško, Foto: Ana Paunković

OPA!

KARELUŠA UHVAĆENA U DRUŠTVU DOBROG FRAJERA, A NIJE DUŠKO: Iscurela FOTKA kao DOKAZ, svi bulje u JEDNU STVAR!

Pevačica je i dalje Dubaiju.

Objavljeno: 11:26h

Pevačica Jelena Karleuša danima je u Dubaiju, gde je otputovala zbog poslovnih obaveza, ali i užitka.

Ona je tamo otišla sa svojim saradnicima, kao i ćerkama, pa svakodnevno svoje fanove obaveštava o svom kretanju, kao i stajlinzima koji su zaista na visokom nivou.

1 / 4 Foto: Instagram/karleusastar

Njen menadžer i prijatelj Zoran Birtašević je objavio fotografiju sa pevačicom, a u njen stajling bukvalno svi bulje. Diva na sebi ima zanimljivu haljinu neobičnog kroja. Preko njenih bujnih grudi su zvezde, pa verujemo da je izazvala puno pažnje na plaži.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen Instagram/zoranbirtasevic

Budući da za njih dvoje stalno govore kako su ljudi od stila, ova fotografija je čist dokaz da to jesu. Čak i u šetnji tokom odmora izgledaju kao da su sa modne piste.

Podsetimo, pop pevačica Jelena Karleuša započela je ovu godinu spektakularnim nastupom ispred Skupštine, a sada svoju dominaciju nastavlja i u Dubaiju i to u klubu koji je do sada ugostio samo najveće zvezde svetskog šoubiznisa.

Jelena Karleuša
foto: Milica Stanimirović

Snimci i fotografije sa nastupa obišle su medije i društvene mreže, a diva se na Instagramu požalila na modrice i poderotine na nogama od cipela i kostima koje je nosila na nastupu.

Ona je za ovu priliku izabrala da se obučao kao karnevalska plesačica iz Brazila, a sa svojim plesačicama je zapalila binu. Pink boja domirina, a pevačica preko intimnih delova ima tračice koje su dodatno zagolicale maštu. Espreso je imao i ekskluzivne fotografije sa ovog nastupa, pa ih možete videti ovde.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.