SVEKAR JANE TODOROVIĆ JE MILIJARDER I UTICAJAN ČOVEK: Ovo je ISTINA o njihovoj PORODICI i NEVEROVATNOM BOGATSTVU!
Jana, Foto: © ATA Images

OVO NISTE ZNALI

SVEKAR JANE TODOROVIĆ JE MILIJARDER I UTICAJAN ČOVEK: Ovo je ISTINA o njihovoj PORODICI i NEVEROVATNOM BOGATSTVU!

Ovo je priča o Todorovićima.

Objavljeno: 10:06h

Pevačica Jana Todorović skrenula je pažnju medija kada je u javnosti isplivalo da poseduje ogromnu vilu koja vredi milione.

Sada su mediji otišli korak dalje i otkrili bogato poreklo Janinog supruga Ivana sa kojim je u braku od 1995. godine.

Jana Todorović
foto: © ATA Images

Pevačica je zapravo snaja Svete Todorovića čoveka koji u Minhenu i Beogradu ima imperije. Njegove vile, auto parkovi, spratovi sa odećom, obućom liče na tržne centre jer njegova preminula supruga Berina, Sarajka poreklom, je i te kako vodila računa o svom odevanju. Istina, bila je mnogo mlađa od njega, njihovoj svadbi prisustvovali su najeminentniji i najugledniji svetski biznismeni i medijske ličnosti, no Jana to nikada ne pominje.

Njena svekrva, majka njenog supruga Ivana, takođe u Minhenu ima lanac kozmetičkih salona. A Jana kao da ne razmišlja i kao da je ne dotiče bogatstvo koje je dobila udajom, bogatstvo njenog svekra koji je želeo da ona prestane da peva i da uživa.

1 / 5 Foto: Printscreen

Inače, svekar milijarder kupio je Jani Todorović poklon za rođendan koji vredi nenormalno mnogo.

U pitanju je ružičasta "birkinka", tašna za koju postoji lista čekanja i čija cena, zavisno od modela. U svetu torbi, kraljica svih listi čekanja je Hermesova Birkin torba. Među glumicama, pevačicama, starletama ona je stvar prestiža, a cena joj ide od 7.000 do 70.000 evra. Ipak, ne zna se koju je tačno pevačica dobila na poklon.

Jana je sliku nove tašne objavila na Instagramu, nakon čega su krenuli komentari da je za te pare neko mogao da kupi garsonjeru u Beogradu.

Inače, Jana je svoj rođendan proslavila u Egiptu, a na društvenim mrežama pokazala je luksuz u kome uživa.

1 / 5 Foto: Printscreen

Podsetimo, pevačica Dragana Jana Todorović više od dve decenije je u braku sa suprugom Ivanom sa kojim ima ćerku.

Naime, oni važe za jedan od najskladnijh parova na estradi, a par se upoznao kada je Ivan imao 21 godinu. Iako svakodnevno uživaju u ljubavi, Janin suprug se gotovo nikada ne eksponira u javnosti, te svoju privatnost strogo čuvaju.

Jana Todorović
foto: Damir Dervišagić

Ono što je zanimljivo i što malo ljudi zna jeste da je Jana ćerku rodila u Americi i to u Las Vegasu. Međutim, to nije sve.

Janina ćerka ima dva imena - Kristina Džulijet, a evo kako se to desilo.

- Muž mi je skoro otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. On je želeo da se naša ćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. A Džulijet je srednje ime jer se rodila u Americi i tata je hteo da ima neko umetničko ime. Ali to stoji samo u pasošu - ispričala je jednom prilikom Jana.

Kako je pevačica navela, njena ćerka već uživa u šminkanju, te neretko upravo svoju majku sređuje za nastupe. Ona je postala i popularna na Tik Toku.

Jana Todorović, Ćerka
foto: Instagram printscreen

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Express tabloid)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.