"JA SAM ALKOHOLIČARKA!" ISPLIVALI DEMONI IZ PROŠLOSTI MARIJE ŠERIFOVIĆ: Rešila da PROGOVORI o ŠOK detaljima!
Marija Šerifović, Foto: Instagram

ISPOVEST

"JA SAM ALKOHOLIČARKA!" ISPLIVALI DEMONI IZ PROŠLOSTI MARIJE ŠERIFOVIĆ: Rešila da PROGOVORI o ŠOK detaljima!

Porok Marije Šerifović dugo je bio alkohol

Objavljeno: 18:06h

Marija Šerifović uvek je bila „bez dlake na jeziku“, ali pre osam godina javnost je ipak ostala zatečena kada je u autobiografskom filmu i knjizi, pod nazivom „Ispovest“, iznela detalje iz svog života.

1 / 4 Foto: Printscreen

„Istina koja oslobađa, iskrenost koja šokira“, bio je slogan kojim je najavila dokumentarni projekat, na kome je dugo radila. U to vreme imala je nepunih trideset godina, brojne hitove, uspešnu karijeru, osvojeno prvo mesto na „Evroviziji“ i sve to doprinelo je snažnom utisku koji je njena priča ostavila.

Za razliku od većine „običnih smrtnika“ koji svoje tajne „guraju pod tepih“, Marija je glasno i jasno rekla: „Ja sam alkoholičarka“. Osim toga, razotkrila je svoje seksualno opredeljenje koje je godinama bilo tema nagađanja, izjavila je da želi da se ostvari kao majka, a pričala je i o kockarskim problemima svoga oca.

Marija Šerifović
foto: Ana Paunković

‒ Nikada nisam znala da gubim. Uvek sam u trenucima besa lomila sve oko sebe, a pobeđivala isključivo zbog sebe i svoje porodice ‒ poručila je. Imajući u vidu njen jak duh i želju za pobedom, uvereni smo da se u međuvremenu izborila sa porocima koji su je pratili i da je alkoholizam davna prošlost.

Podsetimo, nedavno je pevačica Marija Šerifović, doživela je neprijatnost kada ju je jedna žena izvređala na Tviteru.

Naime, jedna korisnica pomenute društvene mreže napisala je pevačici niz uvreda:

- Svinjo debela - napisala je ona, na šta joj Šerifovićeva nije ostala dužna.

- Mrš u pi**u materinu - odgovorila joj je Marija.

Ipak, to nije bilo dovoljno da se gospođa zaustavi sa svojim vređanjem.

marija šerifović
foto: Tviter printscreen/MarijaSerifovic

- Izvini ako sam te uvredila, krmačo smrdljiva, nastavljala je ona.

Na kraju, pevačica nije imala želju da joj i na ove uvrede išta odgovori, a cela prepiska, postala je viralna na mrežama.

Inače, Marija Šerifović nedavno je javno izrazila svoj stav o izmenjenoj pesmi Zorane Mićanović koja je još uvek maloletna.

Zvezda "Granda" proslavila se pesmom "Sikter" koju je za nju komponovao Aleksandar Milić Mili. Nova verzija ove pesme pod nazivom "Božić baj, baj", čije reči su napisali članovi jedne hrvatske radio stanice, izazvala je pravi haos na društvenim mrežama, a Marija je bila šokirala, te je prokomentarisala sledeće:

Zorana Mićanović
foto: Z. K. Munja

- Potpuno mi je jasno da nije moj cirkus i da nisu moji majmuni, ali jače je od mene da ovo ne prokomentarišem. Je l moguće da je neko upotrebio svoje vreme trud, inteligenciju i dao maloletnoj osobici da peva: "Evo sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru džeka(visikija), Božić, Božić baj, baj"?! Da li ste vi normalni i sram vas bilo.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.