POTRESNI DAJANINI ZAPISI KOJI LEDE KRV U ŽILAMA: Imala sam modrice po stomaku, bacila sam se trudna niz stepenice!
Foto: Profimedia

uznemirujući detalji iz života!

POTRESNI DAJANINI ZAPISI KOJI LEDE KRV U ŽILAMA: Imala sam modrice po stomaku, bacila sam se trudna niz stepenice!

Jedna od najvoljenijih princeza i njena životna priča i dalje intrigiraju javnost

Objavljeno:

Jedna od najvoljenijih princeza, pokojna Lejdi Di, pre više od dve decenije tragično je stradala, a nedavno su objavljeni njeni memoari sa uznemirujućim izjavama o agoniji koju je proživljavala na dvoru

1 / 7 Foto: Profimedia

Princeza Dajana stradala je pre 26 godina kada je izgubila život u saobraćajnoj nesreći. Tokom života, a naročito nakon pogibije, jedna od najvoljenijih princeza i njena životna priča, intrigiraju javnost.

O njenom životu i braku sa princom Čarlsom napisano je nekoliko knjiga i snimljeno desetine filmova. Iako je uživala veliku popularnost kod naroda, život na dvoru nije joj bio nimalo lagan. Njen brak bio je isprepletan brojnim intrigama i neverstvima. Jedina svetla tačka Dajani su bili sinovi Vilijam i Hari.

Iako je bilo poznato da je poslednjih godina života princeza bila veoma nesrećna naročito zbog javnog poniženja koje joj je priredio suprug kada je u javnosti otkrivena njegova afera sa Kamilom Parker, sada su otkriveni uznemirijući detalji.

princeza Dajana
foto: Profimedia

Naime Dajanini zapisi koje je sačinila tokom turbulentnog perioda života ugledali su svetlost dana i uzburkali javnost.

– Kada sam bila u petom mesecu trodnoće i pripremala se za rođenje sina Vilijama, bacila sam se niz stepenice pokušavajući da pridobijem pažnju svog supruga. Govorila sam Čarlsu kako se osećam depresivno i nisam mogla da prestanem da plačem, on mi je odgovorio kako uopšte ne želi više da me sluša i kako mu stalno to radim – priznala je Dajana.

– Zato sam se bacila niz stepenice. Kraljica je došla apsolutno zgranuta scenom koju je zatekla. Znala sam da nisam izgubula bebu iako sam imala modrice po stomaku nakon pada. Čarls me nije ni pogledao samo je izašao napolje – otkrila je Lejdi Di, piše Dailymail.

princeza Dajana
foto: Profimedia

U svojoj ispovesti ona je govorila kako je znala šta sa njom nije u redu, ali da nije nailazila na razumevanje okoline.

– Očajnički sam molila za pomoć, ali nisam nailazila na nju. Ne znam šta je moj suprug rekao kraljici, ali joj je definitivno pričao o mojoj bulimiji. Ona je svima rekla kako je to razlog našeg kraha braka jer Čarls navodno nije mogao da se nosi sa tim – govorila je princeza.

Bonus video:

16:06

Stručnjaci otkrivaju kako da sačuvate brak

(Espreso/Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.