HOROSKOPSKI ZNACI KRALJEVSKE PORODICE OTRIVAJU NJIHOV KARAKTER: Sudbina je rekla svoje
Prinčevi, Foto: Profimedia

sudbonosni znakovi

HOROSKOPSKI ZNACI KRALJEVSKE PORODICE OTRIVAJU NJIHOV KARAKTER: Sudbina je rekla svoje

Kraljica Elizabeta II rođena je 21. aprila 1926., što je u horoskopu čini Bikom.

Objavljeno:

Ako pratite astrologiju, znate da pomoću nje možete naučiti mnogo o osobinama i sklonostima svakog pojedinca, pa zašto ne i članova kraljevske porodice.

Kraljica Elizabeta II – Bik

Kraljica Elizabeta II rođena je 21. aprila 1926., što je u horoskopu čini Bikom.

Bikovi su pouzdani i odani. Odlični su u održavanju reda, a prioritet im je doslednost i pouzdanost u svim sferama života. Upravo to su vrline engleske kralljice koju takve osobine i krase. Stoga je, ako pitate astrologe, Bik idealan kandidat za suverenog vođu. Ona nikada neće odustati od svoje zemlje i svog naroda i uvek će se boriti za ono što je najbolje.

Princ Čarls – Škorpija

Rođen 14. novembra 1948. godine, princ Čarls je tipičan predstavnik svog horoskopskog znaka, a čini se da se njegova ličnost savršeno uklapa u osobine Škorpije, piše piše Allure.com.

Škorpije su strastveni i nezavisni i kao takvi se ne boje da krenu nepoznatim putem, bez obzira što drugi o tome misle. Zanimljivo je da su Škorpije romantično najkompatibilniji s Rakovima. I princeza Dajana i Kamila Parker su rođene u zanku Raka, što potvrđuje ovu astrološku tezu.

Princeza Dajana - Rak

Zvezdani znak princeze Dajane je Rak sa mesecom u Vodoliji. Dajana je rođena 1. jula 1961. godine i za života je pokazivala tipične karakteristike ovog vodenog znaka.

Rakovi su vrlo intuitivni, saosećajni i brižni i često vođeni svojim emocijama. Poznati su po dubokoj empatiji koju gaje prema drugim ljudima Dajana je i sama priznala neke od svojih karakteristika u intervjuu koji je dala za BBC 1995. godine, rekavši: "Vodim se srcem, a ne glavom."

Princ Vilijam - Rak

Kao i princeza Dajana, i princ Vilijam je Rak, jer je rođen 21. juna 1982. godine.

Očekivano, deli mnoge osobine sa svojom majkom, posebno dubok osećaj empatije i sposobnost da se poveže sa ljudima. To je svakako jaka osobina za budućeg kralja Engleske, a možda je upravo zbog svog znaka Raka princ Viliam sklon da ostavi dobar utisak na ljude koje susreće.

Kejt Midlton – Jarac

Kejt je rođena 9. januara 1982. godine i u horoskopu je Jarac. I upravo pripadnost tom znaku Zodijaka joj pomaže u kraljevskim dužnostima.

Jarčevi su vešti u snalaženju u materijalnom i emocionalnom području. Odlični su u preduzimanju akcija i pokretanju različitih inicijativa. Pozitivni stavovi čine je uspešnom u gotovo svemu čime se bavi. Kejt Midlton se, prema rečima astrologa, neprimetno uklapa u kraljevsku porodicu i savršeno nosi sa svojim dužnostima.

Princ Hari – Devica

Princ Hari se rodio 15. septembra 1984. godine, u znaku Device. Znak poznat po tendenciji da u svakoj životnoj situaciji bude logičan i praktičan. Device takođe, žele da budu od pomoći drugima kad god je to moguće.

U svojoj srži, Device su neko ko rešava probleme i logično razmišlja, zbog čega je možda princ Hari i odbio kraljevske dužnosti i na taj način potpuno posvetio svojoj porodici, što je smatrao za najbolje rešenje za sebe.

Megan Markl - Lav

Megan je rođena 4. avgusta 1981. godine u znaku Lava. Lavovi su hrabri, inteligentni, topli, hrabri i prirodne vođe, osobine koje se bez dileme poklapaju s osobinama Megan Markl. Lavovi vole da budu u centru pažnje i često im se karejere kreću u pravcu industrije zabave. Pre nego što je postala vojvotkinja od Saseksa, Megan se proslavila kao glumica i blogerka pre nego što je upoznala princa Harija 2018. godine.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.