PRINCEZA DAJANA MU JE TRAŽILA DA JE PODUČI O ISLAMU: Kraljevski fotograf izneo ŠOK tvrdnje!
Princeza Dajana, Foto: Profimedia

zanimljivo

PRINCEZA DAJANA MU JE TRAŽILA DA JE PODUČI O ISLAMU: Kraljevski fotograf izneo ŠOK tvrdnje!

Kraljevski fotograf tvrdi da je princeza Dajana tražila da je poduči islamu

Objavljeno:

Fotograf britanske kraljevske porodice Anvar Husein podelio je priču o princezi Dajani te otkrio kako je tražila da od njega da nauči više o islamu.

Husein je proveo veći deo 80-ih i 90-ih beležeći Dajanin život, a njih dvoje su bili vweoma bliski. Kako je naveo u nedavnom intervjuu za magazin „People“, razgovor o islamu desio se na jednom od dugih letova na kojim su bili zajedno.

„Sva svetla su bila prigušena na letu, a ona je došla i šapnula: ‘Možemo li da popričamo?'“, rekao je Husein za pomenuti magazin, napominjući da se razgovor dogodio sredinom 90-ih.

1 / 5 Foto: Printscreen

"Ona je znala da sam oženjen Engleskinjom, Karolin. Želela je da sazna više o islamu. Pitala je o braku kada je jedna osoba muslimanka, a druga protestant", otkrio je.

Smatrao je da je za temu bila zainteresovana zbog toga kroz šta je prolazila sa svojim tadašnjim dečkom dr. Hasnatom Kanom, pakistanskim hirurgom i kardiologom.

"Nije ga spomenula, ali je pretpostavila da znam. Mislim da se pitala kako će porodica reagovati na njega i slične stvari", pojasnio je.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso/People)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.