PROSLAVILA JE CECU,DANAS NEMA PARA ZA KOJE BI JE OTPEVALA: Evo zašto Arkanova udovica više ne peva CVETAK ZANOVETAK
Foto: © ATA Images

niste znali!

PROSLAVILA JE CECU,DANAS NEMA PARA ZA KOJE BI JE OTPEVALA: Evo zašto Arkanova udovica više ne peva CVETAK ZANOVETAK

Mnoge estradne ličnosti su zaboravili da su neke pesme i snimili!

Objavljeno: 21:01h
  • 418

Brojne zvezde sa domaće javne scene na početku karijere pevale su sve što im se dalo, međutim, 20-30 godina kasnije mnogi od njih su otpisali pojedine numere kao da ih nikada nisu ni uvrstili na albume.

1 / 5 Foto: Miloš Nadaždin

Svetlana Ceca Ražnatović, na primer, nikada nije krila da ona nije volela pesme koje su joj autori davali kada je imala šesnaest godina i kada je počinjala. Ona je davno zaboravila na ”Cvetak zanovetak” i ”Kupuj majko cipelice”, a pesma koje se, kako se navodi, najviše stidi je “Greška”.

Ceca Ražnatović
foto: Miloš Nadaždin

Violeta Viki Miljković započela je svoju muzičku karijeru početkom devedesetih, pa su pesme bila u tom fazonu – samo turbo i gas! Ona je snimala sve i svašta, a i njeni spotovi su bili prepuni scena kojih se pevačica danas stidi. Pesme ”Bež Milane” je definitivno numera koju Viki nikada ne peva.

Saša Popović imao je devedesetih period kada je poželeo da bude solo pevač. On je izdao jedan album za ZAM produkciju, a pesme su bile šaljive, vrcave. Pesmu ”Horoskop” snimio je u duetu sa Zlatom Petrović koja mu je pomagala da se nametne kod publike.

Zlata Petrović
foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Ove pesme odrekli su se i Zlata i Saša.

Vera Matović svoju karijeru je počela sedamdesetih i tada je imala pesme koje se slušaju i danas. Dvehiljaditih ova pevačica je podlegla trendu pa je rešila da snimi nešto modernije pesme – ona je izbacila ”Klackalicu”, za koju je snimila i spot koji je postao atrakcija kod mladih. Ipak, nikad je više nije zapevala.

Snežana Babić Sneki poznata je po vrcavima pesmama, ali i po odličnim dvojkama koje je počela da snima kada je sama uzela stvar u svoje ruke. Devedesetih je izdala pesmu ”Padobranac” za koju je snimila i spot. Iako su klinci zavoleli ovu čudnu pesmicu, Sneki kao da ju je izbrisala iz sećanja.

Snežana Babić Sneki
foto: Damir Dervišagić

Mira Škorić je sada već davne 2000 snimila pesmu ”Oboje ću da odležim”, koju je premijerno izvela u emisiji kod pokojnog Miće Minimaksa. Iako je pesma naletela na odličan prijem kod publike, Mira je nije uvrstila na koncertu gde je obežila trideset godina karijere.

Mira Škorić
foto: Damir Dervišagić

I ona je po svemu sudeći obrisala iz memorije ovaj hit.

Bonus video:

Espreso Intervju - Ceca
14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media