LAĆA ZAKOPAO RATNE SEKIRE SA CECOM! Napisao joj je jedan od HITOVA na albumu: "NE SVAĐAM SE VIŠE NI SA KIM"!
Foto: ZORANA JEVTIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

promena!

LAĆA ZAKOPAO RATNE SEKIRE SA CECOM! Napisao joj je jedan od HITOVA na albumu: "NE SVAĐAM SE VIŠE NI SA KIM"!

Sa Cecom bih radio jer smatram da je fenomenalan pevač, ali mislim da je prošlo vreme tih pesmetina

Objavljeno: 18:11h

Nakon smrti Marine Tucaković u domaćim medijima se mnogo pisalo o odnosu njenog sina Milana Laće Radulovića i Svetlane Cece Ražnatović, koja je bila dugogodišnja prijateljica pokojne autorke nezaboravnih pesama.

Laća je još ranije negativno govorio o Ražnatovićevoj, napominjući da su u sukobu i sudskom sporu, ali sada kaže da više neće da se bavi time.

Milan Radulović Laća
foto: Zorana Jevtić

- Zbog čega ne sarađuješ više sa Cecom? Da li je istina da ste u svađi? - glasilo je pitanje jednog od njegovih pratilaca na Instagramu, koji je očigledno aludirao na to da je ovaj dvojac ranije bio na sudu zbog navodnih dugovanja, ali i zbog informacija u medijima da Laća nije dozvolio Ceci da se približi grobu njegove majke na sahrani.

- Ne svađam se više ni sa kim - napisao je Laća u odgovoru. Potom je otkrio da su zajedno radili samo na jednoj Cecinoj pesmi, koja je u međuvremenu postala veliki hit.

Milan Radulović Laća
foto: instagram/lacaofficial

- Sarađivali smo samo na jednoj numeri "Autogram" - dodao je tekstopisac. Inače, sam Laća je nedavno u jednom od svojih intervjua domaćim medijima, na pitanje da li bi joj pisao pesme za novi album, odgovorio potvrdno, ali je naveo da je "njeno vreme prošlo".

- Sa Cecom bih radio jer smatram da je fenomenalan pevač, ali mislim da je prošlo vreme tih pesmetina, nema ko da ih pravi, ona ih je dovoljno otpevala. Prosto treba da ne snima ništa i da kao jedan Đole Balašević napuni po tri-četiri Sava centra i da se ne bruka - rekao je on tada i zaključio:

- Neka peva stare legendarne stvari, a ne da snima nove, jer bi to meni bila bruka.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.