OVO JE OTAC CECE RAŽNATOVIĆ! Bio je ZAMENIK VAŽNOG POLITIČKOG FUNKCIONERA: Evo kako izgleda! (FOTO)
Ceca Ražnatović, Foto: Zorana Jevtić

niste znali

OVO JE OTAC CECE RAŽNATOVIĆ! Bio je ZAMENIK VAŽNOG POLITIČKOG FUNKCIONERA: Evo kako izgleda! (FOTO)

Uvek tu za Cecu i Lidiju!

Objavljeno: 13:29h

Otac folk dive Cece Ražnatović bezusnovno je pružao podršku ćerki i njenoj sestri Lidiji tokom njihovog odrastanja, a i dan danas pevačica ga prilikom svake velike životne odluke konsultuje.

Ceca Ražnatović
foto: Miloš Nadaždin

Slobodan Veličković odlučio je da se ne eksponira u medijima, kao ni Svetlanina majka Mira, ali su za ćerku uvek tu. Ona ne želi da krije snežne emocije koje gaji prema njima, već im ponekad uputi lepe reči javno, na društvenim mrežama.

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Poznato je da je Cecin otac po struci mašinbravar i da je bio trgovac, dok je majka Mira bila seoska učiteljica. Osim toga, 2014. godine on se našao na vlasti u rodnom mestu, kao zamenik predsednika skupštine Žitorađe.

Priča se da je muzičku crtu povukla upravo na majku, iako je isticala da je po većini stvari isti tata. Kada je u pitanju fizički izgled, prepuštamo vam da procenite koliko sličnosti Ceca ima sa svojom majkom koja je takođe u mladosti važila za lepoticu.

Međutim, oni su najčešće izmešteni iz fokusa javnosti, po sopstvenoj želji.

- Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: "Jao, rodila se pevačica!" Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico - prisećala se Ceca, koja je sedamnaest meseci po sopstvenom rođenju dobila sestru Lidiju. Iako je uživala svu ljubav svoje majke, nije krila da je odrasla pod veoma strogim načelima koje je Mira primenjivala.

- Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - evocirala je jednom uspomene Ceca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.