NE ŽIVI VIŠE SAMA: U dom Ane Bekute uselio se ovaj muškarac!
Foto: Damir Dervišagić

promena!

NE ŽIVI VIŠE SAMA: U dom Ane Bekute uselio se ovaj muškarac!

Ostavio mu Anu u amanet za života!

Objavljeno: 16:57h

Ana Bekuta izgubila je nedavno svog životnog saputnika i čoveka koga je volela - Milutina Mrkonjića, a dva meseca nakon njegove smrti u njen dom uselio se ovaj mladić.

Popularna pevačica Ana Bekuta, od smrti voljenog muškarca živela je sama. No, dva meseca nakon što je Mrka izgubio najvažniju životnu bitku.

1 / 7 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ZORANA JEVTIĆ

Nakon što je Mrka preminuo, domaći mediji preneli su da je Branku za života u amanet ostavio brigu o Ani, zbog čega se unuk Ane Bekute doselio u njihov stan na Vračaru, a sada se od bake ne odvaja. Vozi je na snimanja, u kupovinu i pravi joj društvo u najtežim trenucima.

- Budući da nije imao svoju decu, Mrka je Aninog sina Igora doživljavao kao svog, a njene unuke je takođe gledao kao rođene. Sonji i Branku bio je najbolji deda na svetu, a u Branku je video budućeg Aninog zaštitnika. Kupio im je automobile i zamolio ih da uvek budu tu za Anu, kada joj zatreba i da je ne ostavljaju samu. Branko sada ispunjava jednu od poslednjih želja Milutina Mrkonjića, brine o svojoj baki - kaže izvor za "Svet".

U dom popularne pevačice u Krunskoj ulici uselio se Branko, njen unuk i najveća podrška u ovim teškim i izazovnim vremenima.

Podsećamo, u Beogradu je u 80. godini preminuo Milutin Mrkonjić, nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik SPS-a i poslanik te stranke u Skupštini Srbije, saopštio je RTS.

Milutin Mrkonjić je rođen je 23. maja 1942. godine u Beogradu. Diplomirao je na Građevinskom fakultetu u Beogradu na katedri za puteve, aerodrome i železnice.

Više od 45 godina je radio na realizaciji najznačajnih projekata iz oblasti saobraćajne infrastrukture u mnogim zemljama sveta, Jugoslaviji i Srbiji: pruge Beograd-Bar, putnih koridora 10 i 11, mostova „Beška“ i „Žeželj“, prenosi RTS.

Prvi je direktor „Saobraćajnog instituta CIP“. Posle NATO bombardovanja SR Jugoslavije rukovodio je Direkcijom za obnovu zemlje.

Bio je član Centralnog komiteta SKJ. Počasni je predsednik SPS-a, bio je jedan od osnivača te stranke, potpredsednik i član Predsedništva.

Od 2000. godine bio je poslanik Veća republika u Saveznoj skupštini SRJ, a zatim i državne zajednice Srbija i Crna Gora.

Od 2006. godine bio je narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije i potpredsednik Skupštine.

Od 2008 do 2012. godine bio je ministar za infrastrukturu u Vladi Republike Srbije, a od jula 2012. do avgusta 2013. ministar saobraćaja.

Od aprila 2014. poslanik je u Skupštine Srbije.

Dobitnik je mnogih državnih, društvenih i profesionalnih priznanja – Ordena zasluga za Saveznu Republiku Jugoslaviju prvog stepena, Medalje rada, Ordena rada sa srebrnim vencem, Ordena rada sa zlatnim vencem.

Bonus video:

00:13

Espreso čestitke: Ana Sević

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.