ANA BEKUTA SE REŠAVA MRKINIH STVARI?Pevačica od sahrane nije izlazila i stana,uhvaćena kako VUKLJA OGOMNE CRNE KESE
Foto: ANA PAUNKOVIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

promena!

ANA BEKUTA SE REŠAVA MRKINIH STVARI?Pevačica od sahrane nije izlazila i stana,uhvaćena kako VUKLJA OGOMNE CRNE KESE

Pevačica Ana Bekuta nedavno se suočila sa velikim gubitkom kada je izgubila svog dugogodišnjeg partnera i životnog saputnika političara Milutina Mrkonjića.

Objavljeno:

Ona je ostala stanu na Vračaru gde su živeli, a komšije tvrde kako nakon sahrane partnera danima nije izlazila iz doma.

- Nismo je viđali od sahrane kako izlazi iz stana. Unuci su joj donosili sve ono što joj je bilo potrebno, često su u rukama držali namirnice i kese iz prodavnice. Tek nakon nekih 15 dana smo je videli kako šeta u obližnjem parku. Delovalo je ispijeno, umorno, loše se osećala zdravstveno. Pogodila ju je smrt partnera sa kojim je bila najnasmejanija. Nikada je tako srećnu nismo vidali kao u periodu sa Milutinom. Smejala se na svakom koraku sa njim, stalno su se držali za ruke, Mrka je bio veliki džentlmen prema Ani, zbog toga je i razumemo zašto je uplakana i tužna konstantno - priča komšinica Mirjana iz zgrade.

Ana Bekuta
foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ZORANA JEVTIĆ

- Videla sam pre neki dan kako je iz stana iznosila neke velike džakove. Nisam sigurna šta je bilo u njima. Spustila ih je zajedno sa unukom do ulaza zgrade i stavili su ih u gepek unukovog automobila. Džakovi su bili crne boje, tako da nisam sigurna šta je u njima bilo, moguće da je Milutinovu garderobu poklonila u humanitarne svrhe. Toliko mi je žao kada je vidim ubledelu, ucveljenu, šta je sve ta žena preživela, ali i dalje se dobro drži - poručuje komšinica.

1 / 9 Foto: © ATA Images

I dok jedan Anin poznanik iz ulice tvrdi kako su brojne poznate ličnosti dolazile da je posete nakon Mrkine sahrane, ali da ona nije bila raspoložena. - Ana je bila u izolaciji nakon Milutinove smrti. Viđao sam brojne kolege koje su ulazile u zgradu, ali isto tako se nisu puno zadržavali. Nakon pet minuta bi napuštali zgradu. Siguran sam da su videli u kakvom je stanju pa nisu hteli da je uznemiravaju dugo. Kome bi u takvim situacijama zaista bilo do društva? Apsolutno nikome - zaključuje komšija iz ulice za "Super TV" koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u Beogradu u 79. godini, 27.novebra prošle godine nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo.

Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute izgubio je najtežu borbu na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se tada poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.