MRKONJIĆ JE PRED SMRT IMAO ŽELJU KOJU JE POVERIO NJEMU: Molio ga je samo jedno, tiče se ANE BEKUTE!
Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ZORANA JEVTIĆ

šok

MRKONJIĆ JE PRED SMRT IMAO ŽELJU KOJU JE POVERIO NJEMU: Molio ga je samo jedno, tiče se ANE BEKUTE!

Branko je i ranije, naravno, bio uvek tu za svoju baku, ali to što je sada uz nju i kada radi i snima, deo je obećanja koje je dao Mrki pred smrt

Objavljeno:

Pevačica Ana Bekuta, ove nedelje se prvi put, posle smrti Milutina Mrkonjića, pojavila na snimanju emisije "Zvezde Granda". Ona je došla u pratnji svog unuka Branka, koji je dovezao na Košutnjak, a nakon nekoliko sati snimanja, došao po nju i odvezao je kući.

Branko je i ranije, naravno, bio uvek tu za svoju baku, ali to što je sada uz nju i kada radi i snima, deo je obećanja koje je dao Mrki pred smrt.

-Budući da nije imao svoje dece, Mrka je Aninog sina Igora doživljavao kao svog, a njene unuke je gledao isto kao rođene. Sonji i Branku je bio najbolji deda na svetu, a u Branku je video budućeg Aninog zaštitnika. Kupio mu je automobile i zamolio ih da uvek budu tu za Anu kada joj zatreba i da je ne ostavljaju samu. Mrka je uvek Anu pratio na gostovanja, nastupe i nikada to nije želeo da prepusti vozaču., koga su mogli da plate, jer mu je u prvom redu bila njena sigurnost. Uživao je da joj bude podrška, da je zasmejava i brine se o njoj. Baš kao što je Ana dala obećenje da neće da prekine da peva nakon njegove smrti, tako i Branko ispunjava jednu od poslednjih želja Milutina Mrkonjića - da brine o svojoj baki- rekao je izvor blizak pevačici za Svet.

1 / 4 Foto: © ATA Images

Ana Bekuta na snimanju "Zvezda Granda" prvi put posle Mrkine smrti

Podsećanja radi, Ana je ispunila još jednu od Mrkonjićevih želja, a to je da kada njega ne bude više, ona nastavi da peva i bude nasmejana sa svojom publikom.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.