OTKRIVENA VELIKA TAJNA MARINE TUCAKOVIĆ! To nije plod njene GENIJALNOSTI, Laća rekao IME čoveka koji je PISAO ovo!
Marina Tucaković, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

šok

OTKRIVENA VELIKA TAJNA MARINE TUCAKOVIĆ! To nije plod njene GENIJALNOSTI, Laća rekao IME čoveka koji je PISAO ovo!

Početkom 2018. godine Marini je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške

Objavljeno: 15:42h

Marina Tucaković preminula je 19. septembra 2021. u 67. godini. Marina je napisala brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama „Operacija trijumf“ i „Pinkove zvezde“.

Njen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića.

Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno telo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja devojka Saša. Marina se od toga nikada nije potpuno oporavila.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

Milan Radulović Laća, sin tekstopisca Marine Tucaković, trudi se da na sve načine sačuva uspomenu na svoju legendarnu majku.

Njena smrt za njega je bila posebno težak udarac, a sada je odgovarao na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, a dosta njih bilo je vezano upravo za Marinu.

– Da li je istina da te Marina zavetovala da napišeš pesmu za Zuzi Zu koja bi trebala da zaseni pesmu ”Plava B”? – glasilo je jedno od pitanja.

lAĆA
foto: Instagram/Printscreen/laccaofficial

Laćina objava

– Pokušavala je, ali je ipak predala zadatak Siniši Bukovskom, momku koji je svojevremeno vodio njen Instagram profil i koji je zapravo autor onih britkih aforizama za koje svi misle da su plod Marinine genijalnosti. Usput, Siniša lepo piše, poštovanje – priznao je Laća.

1 / 5 Foto: Luka Šarac

Podsetimo, Milan Laća Radulović, sin tekstopisca Marine Tucaković otkrio je kako njegov otac Aleksandar Radulović Futa živi posle njene smrti.

Futa je veoma teško podneo gubitak voljene Marine, a u trenutku kada je preminula i on je bio zaražen korona virusom, zbog čega su sačekali nekoliko dana kako bi i on mogao da prisustvuje sahrani i isprati je na večni počinak.

- Tata je dobro. Socijalizuje se, ne pada u depresiju. To je bitno - rekao je Laća u "Novom jutru".

Brak Marine i Aleksandra Radulovića nisu obeležili skandali i trzavice, a javnosti deluje kao da su jedno u drugom bili pronašli sve ono neophodno za sreću i mir. Na pitanje koja je tajna njihovog uspeha i koji je zapravo recept za srećan brak, kompozitorka je svojevremeno odgovorila kroz osmeh:

- Da taj recept postoji, svi bi ga primenjivali.

Tucakovićeva je pre nekoliko meseci pričala kako je izgledao Futin i njen dan.

- Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo - kazala je tad.

- Mi smo trideset i nešto godina bruto zajedno, a neto neću da računam. Malo odbijemo. Ali nisam se nikad razvodila od Fute. Pre njega imala sam jedan brak koji je kratko trajao, možda godinu dana, i zbog Fute sam se razvela - ispričala je jednom prilikom Marina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.